Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem az éjjeli buszon a jegyellenőr, mit csináljak?
A barátomtól hazafelé menet kénytelen vagyok éjjeli busszal közlekedni (szülei egyelőre még nem engedik az ottalvást, érthető okokból, még csak kb 2 hónapja vagyunk együtt), és már többször találkoztam az egyik ilyen éjjeli járaton ezzel a bizonyos ellenőrrel.
Tegnap este viszont kikezdett velem, a végállomáson szálltam le, ő velem együtt, és egészen addig beszélt nekem (majdnem az egész életét elmesélte), hogy a busz visszafelé indult és úgy kellett futnia utána.
Félek, legközelebb is találkozom vele egy ilyen éjjeli járaton. Nem szeretném durván visszautasítani, vagy valami, mert hát ellenőr, a végén még megbüntet sértettségében vagy hasonló... Segítsetek, mit csináljak???
20/l az ellenőr kb 35-40 lehet...
"Nem szeretném durván visszautasítani, vagy valami, mert hát ellenőr, a végén még megbüntet sértettségében vagy hasonló"
Ez most komoly ?
Unatkozik, annyira, hogy lekési a következő járatot? Ennyire nem unatkozhat, de reméljük, igazad van.
Igen, komoly, tényleg félek ettől, még ha viccesnek vagy butaságnak hangzik is.
Majd legközelebb leszopod a facat,hogy ne buntessen meg?
Valts jegyet v bérletet és koptasd le te idióta
Ennyire azért nem kéne paranoiásnak lenni :D
Gondolj bele milyen unalmas lehet egész nap, azt a szöveget nyomnia hogy jegyeket és bérleteket..... ha meg 1-2 embert "találnék" a járaton én is automatikusan elkezdenék beszélgetni, akár egy 20 éves csinos lánnyal, akár egy 200 kilós kövér nővel, akár egy 100 éves öregemberrel..... majd akkor szóljál ha letépi rólad a kebeltartót :) Sok emberrel tényleg az a probléma hogy túlságosan idegenkednek a többi embertől, biztos sokakkal volt már olyan (iskolában, munkahelyen) hogy első ránézésre nem volt szimpatikus valaki, aztán lehet hogy ők lettek a legjobb barátok, vagy párok fiú-lány esetében....ehhez nem úgy kéne hozzáállni hogy iskolában meg munkahelyen rá vagy kényszerülve hogy akaratlanul is társalogjál valakivel, az utcán buszon (akárhol) hozzád beszél egy ember, az meg menjen el a fenébe....
"a busz visszafelé indult és úgy kellett futnia utána."
És mit csinált volna? Nem szált volna föl, hanem futott volna a Busz mellett és integetett volna? :D
Nem lehet mindenki olyan jó állóképességi állapotban! :) A 10 millióból kb ezer ember van, aki letudna futni megközelítve annyi idő alatt akár csak egy megállót is mint ahogy egy busz meg......
Hűvös időben meg persze hogy nem fog fagyoskodni, 1 órát hogy várja a következő járatot :) Nyugi méhecske! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!