Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelni szeretném, hogy bízhatok-e egy lányban. Jó a tervem?
Legjobb barátom barátnőjéről azt feltételezem, hogy nem bízhatok benne, még ha megígér is valamit hogy köztünk marad azt is a tovább mondja a legjobb barátomnak, ami zavar engem.
Ezért az a tervem, hogy megkérem arra, hogy köztünk maradjon, és mondok neki valami szerényebb szaftos sztorit (de csúnya alliteráció lett :) ) majd a barátomnak is elmondom ugyanennek a szaftos sztorinak egy másik változatát.
Ha a barátom megkérdőjelezi, hogy igaz lenne, akkor tudhatom hogy nem bízhatok a csajban.
Van ötletetek a szaftos sztorihoz?
csefy-Nem hiszem, hogy kondis kérdésem hagyhatott benned maradandó nyomot, keveset szoktam ott hozzászólni.
Vagy ha nagyon ráérsz előáshatnád a linket a több száz oldal válaszodból :)
6#– Mert azt állítja, hogy bízhatok benne, mégis szivárgott már olyan infó a fülembe, ami 90%, hogy tőle jött, ezért szeretnék biztosra menni.
Mondom, galamb kacsa...
Azt hitted vicceltem?
Ha azt mondod neki, a farkadra húztál egy galambot, akkor az hihető - mások is csinálták - viszont van annyira megdöbbentő, hogy biztos kifecsegje.
Ha ezt nem fecsegi ki, akkor 100% megbízható.
Ha valami szövevényes sztorit találsz ki, ott a részleteket nem biztos, hogy megjegyezi a barátod, de itt világos a szitu mint egy pofon. Már csak a megdöbbenéstől is meg fogja jegyezni a galambot. Jól az eszébe fogja vésni.
Ha lemondod ma barátodnak a kacsás variációt, akkor, akkor egyből be fog neki ugrani, hogy egy galambról volt szó és ezt biztos meg fogja neked jegyezni mert van annyira meghökkentő, hogy ne hagyja szó nélkül a két alapinfó közül az egyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!