Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem. Tesztelni akart?
Van egy srác, akivel eddig csak látásból ismertük egymást.Egyik nap rám írt facen, hogy talizhatnánk.Persze egyből kaptam a lehetőségen,eddig is nagyon bejött nekem, de nem mertem lépni.Szóval eljött értem, beszélgettünk nagyon sokat.Azt mondta, hogy nem szereti ha egy lány könnyen kapható,viszont ne is legyen annyira visszafogott.Két óra beszélgetés után felhozta a dolgot, hogy mi lenne ha szexelnénk.Én persze egyből nemet mondtam.Nem csinált belőle problémát.Elvoltunk...aztán már nagyon felforrósodott a hangulat...de csak az előjátékig jutottunk...amit persze nem bánok.
Hazavitt...és most nem tudom, hogy mi akart ez lenni? Miért hív ki és akar megb***ni, ha közben azt mondogassa, hogy nemjó ha a lány könnyen adja magát.Viszont annyira meggyőzö tud lenni, hogy még a világ végére is elmentem volna vele:DDD
Most akkor mégis könnyen kapható vagyok??? Mert ilyen még nem fordult elő velem...és elég rosszul érzem magam...és félek ,hogy nem akar többet találkozni velem amiattt....amit őőőő hozott ki belőlem:(
17/L
pont az volt a cél h ezt hozza ki belőled XD te se gondolod komolyan h ha látásból ismert akk majd facen hív el ha akar is vmi értelemeset tőled.
rá akart ültetni a cerkára mert szimplán jól nézel ki és csókolom.
bocs a világképed összetöréséért de e-von.
kérdező elmondta amit mondott, de te mégis belementél félig meddig. amire gondol: ribanc vagy, nem kellesz neki.
ennyire egyszerű
nekem az fura, hogy egy sráccal, akit látásból ismersz, elmentél olyan helyre, ahol ez megtörténhetett. Oké, nem kell mindenkiben a baltás gyilkost látni, de egyszer majd jól megerőszakolnak. Legalább menjél nyilvános helyre ismeretlenekkel, könyörgöm.
És nem, nem tesztelni akart, hanem kipróbálni, mire vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!