Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első csók?

Figyelt kérdés

Ide mindenki leírhatná, hogy ő hogy élte ezt át. Élményként,ami nagyon jó volt? Vagy teljesen gáz volt? Mire figyeljek/enek oda jobban mikor megtörténik?

Várom a válaszokat;)

15/f

2009. szept. 20. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem nyalt vissza szinte semmit se a lány de akkor is jól esett!
2009. szept. 20. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó volt! Igaz nemvoltam szerelmes, de akkor is jó volt! Pff emlékszem még a nunim is bizseregni kezdett :D komolyan...
2009. szept. 20. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első csók nekem (16 évesen történt) nem jelentett semmi különösebb élményt. Nem volt se jó, se rossz. Arra gondoltam: ennyi lenne az egész? ... A harmadik barátommal viszont nagyon szép volt az első csók; izgalmas és különleges. (nem véletlenül, őt tényleg nagyon szerettem) Így visszagondolva olyan, mintha vele csókolóztam volna először IGAZÁN :). L/21
2009. szept. 20. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég szar volt, 15 évesen. A srác lekapott, és totál nyálas volt, folyton beszívta a szám, nagyon nem volt se romantikus, se kellemes, inkább... csak nyálas :D Amúgy is váratlanul ért... meg össze-vissza tapizott, és még nem ismertem annyira, hogy ezt megtehette volna...

17L

2009. szept. 20. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
majdnem 16 voltam, diszkóban, kissé becsípve, a srácot nem ismertem, nagyon összenyálazott:S fúúúj. szerencsére azóta volt már jobb is, olyannal aki tényleg tetszett... 17/L
2009. szept. 20. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hát felejthetetlen élmény az biztos:)
2009. szept. 20. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam és kb. egy hónapja jártam egy 15 éves fiúval és egyszercsak azt vettem észre,hogy közeledik és mélyen a szemembenéz és lesmárol. Nem volt rossz,de én sokkal jobbra számítottam.
2009. szept. 21. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Első egy buliban történt, ott ismertem meg a srácot.. egyszer csak lekapott. nyálas volt és elmondhatatlanul rossz.. második egy sráccal történkt akit 9 éve ismerek és csak haver.. erre sem számítottam, de ez sem volt jó. már kezdtem gondolni h ezaz egész egy borzalmas dolog. de a harmadik egy olyan sráccal volt akibe szerelmes vagyok, már három éve! Na vele elmondhatatlanul jó. szinte leírhatatlan. tehát én azt ajánlom h csak érzelemből a többi majd jön.
2009. szept. 23. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Alsóban volt, talán 8 éves korom körül.:) No igen, az első kísérletezés, a kíváncsiság. A barátom volt és ki akartuk próbálni. Persze fogalmunk sem volt, hogy milyen, vagy hogyan kell, csak azt, hogy a szájak össze érnek kb. úgy néz ki, mintha fel akarnánk falni egymást. :)) Abban állapodtunk meg, hogy így fogjuk csinálni, aztán szépen sikerült összenyálazni egymás száját, utána nagy csodálkozva (vajon miért csinálják ezt mások??) letöröltük magunkról. :))

Na de hogy mire kell odafigyelni, persze nem ahhoz, hogy ilyet összehozz :))

Az első csóknál arra figyelj, hogy ne csücsöríts :), csak legyen lágy az ajkad, a lényeg, hogy mindent csak lágyan, aztán majd úgy is meglátjátok. :)

2009. szept. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!