Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laci911 kérdése:
Femínim nők ti mit kedveltek azokban a férfiakban aki nem férfiasak tehát nincsen kigyúrva?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 17:24
11/16 anonim válasza:
az a feminin nő, akiknek nem a nagyszájú kondihuszárok jönnek be? hát újabb dolgot tanultam ma! :D első voltam.
12/16 anonim válasza:
A feminista nők hülyék.Még hozzá nem is kicsit.Próbálnak küzdeni a természet és a logika által kiszabott életúttal.
Pedig a legjobb az lenne,ha el fogadnák.De ezek mind valami másért,mondjuk mert verték őket,vagy az anyukájukat azért kezdték el.
A vérbeli feminista ha férfit lát,már mérges,és nincs senkije általában,vagy nője van...
Egyébként az a férfias,aki úgy viselkedik,olyan a kiállása.Nem az,aki nagyon izmos.
Én mondjuk izmos vagyok,még se ettől érzem magam férfinak.
13/16 anonim válasza:
#12: és akkor most hogy ezt így leírtad, nézz utána mi a különbség a "feminista" és a "feminin" jelentése között. Köszönjük egyébként a totálisan irreleváns eszmefuttatásod.
14/16 A kérdező kommentje:
Feminim nőies nő.ennek az ellentéte a masculin tehát férfias...Igen vannak férfi gyülőlök amit leírtak azok igazak tehát akaratosak és célratőrök én igazából arra voltam kiváncsi ,hogy mi vonzza az ilyen nőket ...Ahogyan én észrevettem a non férfias emberek vonzzák..
2013. ápr. 3. 17:20
15/16 A kérdező kommentje:
a feminista férfi gyülölő ...de ők is rá vannak szorulva a férfiakra hiába oltják ösztönük nekik is megvan tehát sex,és a gyerek kell nekik.
2013. ápr. 3. 17:23
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!