Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A ti pasitokat is izgatja, ha fingtok előtte?
Figyelt kérdés
Én nagyon beizgulok, ha a barátnőm fingik előttem :) Utána mindig megjön a kedvem, hogy foglalkozzak vele ;)A ti pasitokat is izgatja? vagy éppen ellenkezőleg? Kort is légyszí :) Én 24/F vagyok2013. ápr. 2. 15:24
1/14 anonim válasza:
Én pasi vagyok és egy csöppet sem izgat a dolog. Nem tartom a pukizást nőiesnek. Ha kicsúszik, hát van ilyen. Igazából természetes dolog. De ha állandóan előttem recsegne a csajom valaga az elég kiábrándító lenne.
2/14 anonim válasza:
Te se vagy normális az biztos :)
3/14 anonim válasza:
Igazad van.
Én is beindulok tőle(csak én az ablak felé).
6/14 anonim válasza:
Szerintem természetes dolog, az élet velejárója, de attól független nem tartom egy kellemes élménynek. Bizonyára fingik minden élő ember, ahogy a wc-n sem rózsaillatú bogyócskákat ereget, DE nem kell minden percét figyelnünk a kedvesnek. Bocs az offért. 30/F
7/14 ivilicious válasza:
ez beteg
én barátom csak azt mnodja,h nála azt jelenti,h szeretem,merthgoy önmagamat adom :D
8/14 A kérdező kommentje:
igazad van 7-es :) én is ezt gondolom! számomra aranyos egy olyan csajszi, és nyilván közvetlen, önmagát adja, ami a legjobb
2013. ápr. 3. 16:17
9/14 anonim válasza:
Na,te aztán nem csak kicscsit vagy perverz,de még undorító is.Téged kéne alaposan moderálni!!!!!Ez az én jóizlésem határát sérti.Hogy lehet ezt egyáltalán megkérdezni?A te csajod másképp már nem tud felizgani?nem vagy ehhez még túl fiatal?CIKI!!!37,L
10/14 anonim válasza:
Hát tuti nem finganék egy pasi előtt.!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!