Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki? Rövid idézet kellene, amit msnre kilehetne írni és jó is. HA valaki írna párat? Nagyon szépen megköszönném.
bocs... előbb nem írtam oda ... :
16 / Fiú
Remélem ,hogy én is segítettem.. :)
Idézetmiániás vagyok, szóval másolok neked párat!:))
"Szeretem a szemed, olyan édesen mesél, szeretem a szíved, az életemmel felér."
"Tudod, én akkor is szeretlek, amikor alszol - amikor nem gondolsz rám..."
"A sok véletlen mondat, ami kicsúszott és meghatott, a romokból felkapott pár tegnapot, boldoggá tett és elhagyott..."
"lefizettek, hogy randizzak egy tündérrel... de elcsesztem... beleszerettem..."
"A mennyben éltem, a földön járok, a pokolban várok rád."
"...és rohanj, és táncolj, és ugrálj, és üvölts, vagy csinálj bármit, csak lássam rajtad hogy élsz!"
"Lehoznám neked a gyémántokat is az égből, és vissza is hajigálnám.."
"az élet egy kép, amit te rajzolsz...de néha belefirkálnak, és nincsen radírod."
"Készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna."
"jobb uralkodni a pokolban, mint szolgálni a mennyben."
"nyitott szívvel, egymáshoz hangolva, egymásba ér a nap s az éj, valóság, fantázia.."
"bármi is történjen ezen a világon, érted a hét próbát ezerszer kiállom."
"nem nyálazom, nem könyörgöm, csupán a tényeket közlöm. szeretlek, imádlak, kívánlak. mondd, hibáztatsz?"
"az angyal azt mondja: égi öröm, ördög azt mondja: pokoli kín, ember azt mondja: szerelem."
"sétálok veled, rajtad az agyonhordott farmered és az a mosoly, ami képes ezt az egész várost derűsebbé tenni..♥"
"szorosan fogni kell a kezem, soha ne engedd el. ha ez álom, akkor ne ébressz fel."
"egy páratlan páros voltunk mi ketten, két gyönyörű félhang egy kottafüzetben.."
"a kis dolgok a legértékesebbek-egy halk szó, egy pillantás, egy mosoly."
Remélem segithettem:D:)) páááá;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!