Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire reális dolog email illetve facebook jelszót cserélni barátnővel/baráttal párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok fenn, viszont hagyni kell teret a másiknak szerintem, egyértelmű, hogy nem turkálok a dolgaiban.

Mindenkinek van valamilyen szintű privát szférája, szerintem ezzel nincs semmi baj. 24/L

2013. ápr. 2. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

kb 4-5 hónapja valaki kitette kb ugyanezt a kérdést, és akkor 95%ban mondták, hogy alapvető bizalom jele, ha olvasgatod a másik üzeneteit... örülök, hogy ennyit változott a vélemény azóta:)

Természetesen ostobaság! az egy dolog, hogy a saját dolgaidat adod ezzel ki, de az összes beszélgetőpartnered titkát is kiszolgáltatnád..:/

2013. ápr. 2. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

mi megbeszéltük és megadtuk egymásnak.

szerintem nincs ebben semmi rossz, amúgy is mindent megbeszélek vele, mivel ő a legjobb barátom is, szóval nem tudom mi az amit nem láthatna... de ettől függetlenül meg nem szoktunk csak úgy belépkedni, viszont pl. akkor jól jött, amikor találkoznom kellett valakivel mert vett tőlem valamit és megkértem, hogy nézze meg mit írt nekem üzenetben, hogy pontosan hol találkozzunk.

nem látom, hogy bármiféle hátránya lenne

18/L

2013. ápr. 2. 14:18
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
elírtam, 19/L
2013. ápr. 2. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is hülyeség megadni. az az ő dolga, hogy mit beszél az ismerőseivel, én sem örülnék neki, ha teszem azt a legjobb barátnőm barátja olvasgatná, hogy mikről beszélek a barátnőmmel :D

oké, hogy szerelem meg minden, de azért legyen az embernek privát szférája, így is lehet teljes a bizalom.

21L

2013. ápr. 2. 14:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Megbízok benne annyira, hogy ne kutakodjak utána, és elvárom, hogy ő is megbízzon bennem. Úgyhogy szerintem hülyeség megadni a jelszavunkat; az mindenkinek a sajátja, ennyi privát szférája meg már legyen az embernek.
2013. ápr. 2. 18:50
 17/18 anonim válasza:
nagyon gázok vagytok
2013. ápr. 22. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Semennyire se. Semmi sem tart örökké, ha esetleg nem békés körülmények között szakíttatok, felfogja használni ellened (vagy te ő ellene). És mindenkibe ott van a kíváncsiság, lehet beleolvasna egy-két üzenetedbe, menne a veszekedés... az a te magánszférád.
2013. aug. 7. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!