Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Érdemes várni rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Érdemes várni rá?

Figyelt kérdés

Hát kb 1 hete megismertem egy lányt a neten . Elkeztünk beszélgetni . Kérdeztünk egymástol kedvenc film , zene ,szin stb . Mondta nekem hogy bejövök neki , megkérdeztem hogy eddig hány fiúja volt, volt neki 5-6 de azt mondta hogy nem szerete öket . ( L/17) és mondta azt is hogy egyikelse feküdtle és még szüz . Én nekem nem volt még bnöm és én is szűz vagyok ( F/17) És ellég sokat beszéltünk és nagyon megtetszet . Kb 1 megyével van messze . Ellárult hogy velem akkarja elveszitenni mert engem megszeretett . Leghamarabb nyáron tudnék lemmeni hozzá . Örült a hirnek . De az elmult napokban jó hogy ha beszélünk 1-2 órát . Azt mondja erre hogy elmegy neki a net stb . Jó elhiszemneki meg megbizok benne . De szerintetek várjak rá ?? Mert nagyon megkedveltem , ő is engem nagyon egy a gondolkozásunk is . Normális válaszokat kérek !

F/17

2013. ápr. 2. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha kell neked a lány akkor várj rá, ha nem akkor lépj. Nem is értem igazán a problémád netovábbját..
2013. ápr. 2. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen netkapcsolatok már az elején halála vannak ítélve. Szerintem butaság lenne egy ilyen lánnyal elveszteni a szüzességed és neki is butaság lenne, ha ugyan tényleg szűz, mert hát interneten keresztül bármit mondhat az ember.
2013. ápr. 2. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Netovábbját? Tudod, mit jelent az egyáltalán?
2013. ápr. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!