Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni a másikra ill. meddig és mennyit érdemes tenni azért hogy összejöjj a másikkal?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 23:13
2/11 anonim válasza:
Ameddig rád és a lelkiállapotodra nem káros a dolog addig lehet próbálkozni
3/11 anonim válasza:
helyzettöl függ. Ird le inkább hogy mi a helyzet és akkor tudunk tanácsot adni, de legalábbis elmondjuk a véleményünket, hogy mi mit tennénk.
5/11 anonim válasza:
attól függ, mi a várakozás oka
általában véve nem érdemes várni
7/11 A kérdező kommentje:
olyan esetre gondolok amikor a másik még határozatlan olyan téren hogy akar-e tőleg valamit vagy nem.
2013. febr. 28. 23:27
8/11 anonim válasza:
Ha már az elején,egy ilyen dologban ennyire határozatlan,az régen rossz.Próbálkozni lehet,de túl sok időt pazarolni egyvalakire nem érdemes.
9/11 anonim válasza:
Gondolkodjon egyedül, de neked addig sem tilos másfelé is keresgélni.
10/11 anonim válasza:
En kepes voltam felevet varni egy pasira..csak mert nagyon megszerettem.De kozben osszejottem egy masikkal,hogy tegyem feltekennye vagy valami ilyesmi ..osszeis jott miutan szakitottam azzal a csavoval bevallotta nekem h nagyon tetszem neki..fole azota amiota osszejottem azzal a pasival...allitolag azutan jott ra h kellek neki..azota is egyutt vagyunk:D..szoval csak rajta pasizz be es lassan rajon hogy szereted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!