Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes várni egy srácra?
még nem találkoztunk, csak msnen vagy e-mailen keresztül beszéltünk, de már 3napja összevesztünk ( kiakadtam, mert 3napig nem válaszolt, pedig fennt volt...)
Esetleg írjak Neki valamit én, vagy várjak, hátha ő jelentkezik, de meddig várjak? vagy már most felejtős a dolog?
még nem is találkoztatok de már összevesztetek...
Felejtős...
biztos lett igazi nője azért passzív.
2/4 vagyok.
Ne haragudj de tapasztalat. Volt, hogy meguntam az itteni helyi csajokat, mert mind ribanc volt. Neten ismerkedtem meg 1 lánnyal, beszéltünk 1 évig, de találkozni nem tudtunk, mert franc se utazik 400 km-t az ismeretlenbe. Eltelt 2 hónap, rávettem magam, kimentem hozzá. 2 és fél órát vártam rá egy padon...szerinted eljött? Aztán kérdőre vontam, és azt mondta elfelejtette. Neten jó beszélgetni, de itt megáll a dolog. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!