Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Jövő héten milyen meleg partik lesznek? Hova érdemes menni?
Figyelt kérdés
Olvastam katona party-t 8.-án. 18alatt beengednek? Melyik szórakozóhelyen vannak izmos pasik?2012. szept. 4. 00:59
1/2 anonim válasza:
Készülj fel, hogy általában sehol sem engednek be 18 alatt. Sajnos ez a szabály, ez van. (Ha mégis van kivétel, bocs. *kezetszéttár*)
A budapesti meleg(barát) szórakozóhelyek, kávézók stb. többségében találsz ingyenes Company programmagazint, havonta jelenik meg, na abban sok dolgot megtalálsz.
Facebookon van egy Budapest Gay Nightlife nevű csoport, ott sokféle bulit meg szoktak hirdetni, hová lehet menni.
Ööö, azt, hogy hol vannak izmosabbak - hát, passz. Láttam már Brutkó Diszkón is annak idején, Garçons-on is... Szerintem nem helytől függ. (Ha a mackók közé mész, ott sem feltétlenül hájpacákokat fogsz találni, biztos lesznek izmosabb, kigyúrtabb férfiak is.)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi. jövő7en leszek 18 csak addig ha van valami jó program:) amúgy ne voltam még ilyen helyen
2012. szept. 5. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!