Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fogtam meg eléggé, igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogtam meg eléggé, igaz?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, de azt mondta, hogy nincs ideje most barátnőre, mert tanul is meg mellette dolgozik is. De szerintem, ha igazán tetszenék neki, akkor ez nem lenne probléma még akkor sem, ha tényleg kevés a sabadideje.

Ti mit gondoltok erről?

21/L

2013. ápr. 2. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Le akart koptatni?
2013. ápr. 2. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem van benne valami, magamból kiindulva arra van időd, amire akarod, hogy legyen
2013. ápr. 2. 00:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy jól éreztük magunkat, kedves is volt meg minden, ezért is lepődtem meg a válaszán.
2013. ápr. 2. 00:17
 4/9 anonim ***** válasza:

lehet igazat mond

nekem pl tényleg nem kell barátnő pedig lenne időm, meg kinézetem is

2013. ápr. 2. 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy buz1..., ez a másik lehetőség...
2013. ápr. 2. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
2! lehet, de a kiírásból sok minden hiányzik, ez egy egyszerű kérdés amire a válaszok éppen megfelelőek, de mindennek két oldala van
2013. ápr. 2. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Aki akar párt, az tud szakítani rá időt, akármit is csinál a hétköznapjaiban. Szerintem csak lekoptatott. 20/F
2013. ápr. 2. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
tipikus lekoptatós duma, ő nem úgy élte meg mint Te Lépj tovább
2013. ápr. 2. 00:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így... azóta se láttam :/ De végülis minden rosszban van valami jó, szóval fel a fejjel!:D
2013. ápr. 2. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!