Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig várna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig várna? Fiúk, ti meddig várnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác aki legjobb barátom, de én jobba szeretem, mint egy barátot (ő pedig azt mondta, hogy nagyon szeret engem, de egyenlőre nem biztos benne, hogy ez szerelem, de megpróbálhatnánk(járhatnánk) és akkor kapna megerősítést, hogy tényleg az). Már majd' 1 éve csak neten tartjuk a kapcsolatot, mert elég messze lakik, nem is magyar. De februárban jön ide, MO-ra tanulni és akkor itt lesz vagy fél évig. Tisztában vagyok vele, hogy én jobban szeretem őt, mint ő engem, illetve azzal is, hogy neki nyilván más szándékai is vannak, tekintve, hogy 20 éves. Én 16 vagyok, de egyébként nem a gyerekesebb kategória. Nem tudom, jó ötlet lenne-e összejönni vele, mert ha mondjuk összejövünk, azért... vannak bizonyos igényei, és én még nem akarok szexet.

Vajon meddig várna ? Srácok, ti mennyit várnátok egy lányra, aki még nem akar lefeküdni veletek, de mondjuk szeretitek őt ?

Egyik ismerősöm mondta, hogy akár egy évet is, de ezt erősen kétlem... Márpedig ebből így vagy szakítás lesz, vagy én fogok belemenni - mert hajlamos vagyok elcsábulni - amit nagyon nem akarok, mert fiatalnak tartom magam hozzá.

Had jegyezzem meg, hogy a fiú ezt még egy szóval sem említette, mármint a szándékait, nagyon nem is olyan, tényleg... A legaranyosabb srác akit ismerek.

Szóval vélemény ? :)

2013. ápr. 1. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne jarjatok mert ravehet olyanra amit nem akarsz. Es kulonben is fel evig boldogsag es utana?!
2013. ápr. 1. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ne menj bele egy ilyen kapcsolatba, mert aztán sokkal jobban megszereted és ha belefáradtok "a távolságba", nagyon nehéz lesz elengedni. tudom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de ezt muszáj volt elmondanom, mert én is voltam ilyen szar helyzetbe.
2013. ápr. 1. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A fő kérdésre a válasz: Ha igazán szeret akkor sokáig. De mivel ez szinte lehetetlen a ti esetetekben, így vagy megcsalás, vagy hülyének nézés, vagy szakítás, egymás hanyaglása lenne a vége.

Egy 20 éves fiú nem szerethet egy nála 4 évvel fiatalabb lányt intimitás nélkül, hiszen szellemileg nem kaphatja meg azt, amire igazán vágyik a párjától. Ez a nagy helyzet. A szerelem lángjait csakis az intimitás tarthatja fent ebben a helyzetben. Legalábbis a fiú részéréről.

Az én helyzetem annyiban volt amúgy más, hogy mi voltunk együtt többször még mielőtt hosszú időre távkapcsolat lett belőle. És akkor úgy évente ha 2* estünk egymásnak.. Azt úgy lehetett bírni. De hát közöttünk nem is volt 4 esztendő.

2013. ápr. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!