Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti várnátok egy fiúra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti várnátok egy fiúra a szexxel?

Figyelt kérdés

Fitymaszűkületem van,meg akarom műtetni.A műtéttel nincs bajom,csak nem tudom mikor megcsináltatni.A műtét után 1-2 napot bent kell tölteni,egy darabig nincs sport stb..

Most nagyon jó eredményeket értem el sportban és nem akarok visszesni,valamint magyarázkodni sem akarok,hogy miért voltam kórházban,elég ciki lenne:D

Majd valamikor nyáron lesz megcsinálva.

Ám most van egy lány,akivel lehet hogy összejövünk.Ő már tett néhányszor eléggé "túlfűtött" utalásokat,tapizott is egy kicsit,szóval elég kiéhezettnek tűnik,de amíg nem vagyok megműtve,nem akarok vele lefeküdni.(illetve akarok,de nem tanácsos) Szóval ha elmondom nekihogy nyárig várnia kell,mit reagál? Megvár vagy otthagy? A fiúknak várni kell a barátnőjükre,de a lányokra ez nem érvényes,ugye?:(

17/F-17/L

2013. febr. 1. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán kivárja.

21/L

2013. febr. 1. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Hosszú idő.

Csajtól függ.

33F

2013. febr. 1. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele. Mondd el, hogy ez a probléma. Szerintem ha őszinte vagy akkor nem fog összeesküvés elméleteket gyártani. Ha szeret megvár.

21/F

2013. febr. 1. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
ha normális,megvárja.
2013. febr. 1. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen.

Páromnak az után volt 1 hónappal sérvműtétje hogy összejöttünk,rég halogatott műtét volt,sok volt a gyógyulási idő,1 hónapig annyira vissza kellett magunkat fogni,hogy nagyon fel se álljon neki,mert az is fájdalmas,utána még 2 hónapig semmi szex,utána is csak óvatosan.

Türelmesen kivártuk,megérte.

2013. febr. 1. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem az idővel van a gond, hanem inkább azzal hogy nem mondod el neki miért kell várnia. Ebből azt is leszűrheti hogy nem vonzódsz hozzá. Ez pedig egy friss kapcsolatban nem túl nyerő.
2013. febr. 1. 10:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Elmondom neki:)
2013. febr. 1. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja hát akkor nem ledz gáz!:)
2013. febr. 1. 10:25
 9/10 kiváncsifáncsy válasza:
Ha elmondod, gyorsan ki fog derülni mit akar igazából: Téged, vagy "csak szexet". Ha Téged, akkor várni fog... meg hát másképpen is ki lehet elégíteni egy nőt addig ... Kérdés hogy Te hogy fogod kibírni.
2013. febr. 1. 11:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Én alapból se fekszem le senkivel friss kapcsolatban. Kb. 5-6 hónap kell, hogy annyira megismerjem a fiút, hogy eljussunk erre a szintre. Nyárig simán várnék, még tovább is. Nem a dugás a lényeg egy párkapcsolatban, ez annál sokkal többről szól.
2013. febr. 1. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!