Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azon nők véleménye érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon nők véleménye érdekel akik társkeresőztek már, melyiket várnátok?

Figyelt kérdés
Ha nőként ti kezdeményeztek egy ismerkedést, milyen legyen az első válaszlevél formája. Csak egy köszönöm, és pár sor amiben jelzem hogy igen, vevő vagyok a további ismerkedésre. Vagy inkább olyan levelet várnátok amin el lehet indulni, mondjuk én kérdezek valamit és arra én megírom ami rám vonatkozik, mondjuk azt akarom elérni hogy a következő levélben ezekre választ adjon.
2012. aug. 28. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Na jól van fiam majd Apa elmagyarázza neked.

Társkeresőn rohadtul nem érdekel senkit a szaros dumád, a képeiden van a hangsúly.

Ha az okés akkor azt írsz, amit akarsz.

2012. aug. 28. 23:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Én inkább "Anyát" akarom akkor hallani. Nem hiszem hogy mindenkinek ennyire egysíkú a gondolkodása, az rendben van hogy énis képek alapján döntök arról hogy valaki bejön vagy sem, de azért utána fontosak az első benyomások.
2012. aug. 28. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól van fiam majd rájössz.
2012. aug. 28. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
:)Ha én erre vetemednék,hogy kezdeményezek egy ismeretlennél,azt szeretném,ha a válasza arról tanúskodna,hogy igazán érdeklődik rólam,nem csak mint nőről,de mint emberről is.Hogy meg szeretne ismerni.Tudni szeretné,hogy milyen vagyok:mi okoz örömet,milyen könyvet olvasok éppen,arról mi a véleményem,mi az,amit a legszívesebben csinálok,hogy látom a világot,stb.Hasonló kérdésekből Ő tudni fogja,hogy a férfi nem felületes,a válaszokból pedig Te tudod,hogy továbbra is érdekel-e a nő.Persze vannak másfajta nők is,Ők talán nem így gondolkodnak,de a figyelmesség mindenkinek jól esik.
2012. okt. 6. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!