Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fognak szólni az emberek ahhoz, hogy apácának készülök?
Ez nem csak múló hóbort, de most jutottam el odáig, hogy valóban ezt szeretném. Mit fognak szólni hozzá? Sok fiú érdeklődik irántam, csinos, kedves lánynak tartanak. Hogyan utasítsam el őket? El fognak érte ítélni?
16 éves lány
Nehezen tudom elképzelni, hogy erről az oldalról apácának álljon valaki. Bár mindig minden megtörténhet. A valószínűsége kicsi. Ha még is úgy lenne, akkor kinek mi köze van a választásodhoz? Választottál! A férjedül Jézust választottad, minden hozadékával együtt.
Drukkolok neked.
Ha Te úgy gondolod,hogy valóban Isten szolgálatába szeretnél állni,akkor ilyen dolgok ne tartsanak vissza.Ha elkötelezed magadat Isten mellett,akkor ilyenek miatt nem kell fárasztanod magadat.
Vagy mondd el nekik,hogy mi szeretnél lenni,vagy nagyon finoman utasítsd vissza az érdeklődést.Ha például randizni hívnak,fogadd el,csak mondd el neki,hogy komolyabb dolog nem lesz belőle,mert te Istent választottad.Ebbe az érintett vagy belenyugszik,vagy nem,ez az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!