Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buliba készülök, de nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliba készülök, de nem tudok táncolni. Segítség?!

Figyelt kérdés

Most megyek elôször buliba, de ez is amolyan gimnáziumi buli lesz. Ott lesz a fiú aki tetszik (nagyon jól táncol) és szeretnék vele táncolni.. csak az a bökkenô, hogy nem tudok. Próbáltam keresni you tube-on oktató jellegû videókat, de nem találtam. Ezt a lehetôséget nem szalaszthatom el.

Tudnátok segíteni?

15/L

2013. márc. 30. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Persze, fogd meg a fütykösét egyből le fogja sz@rni hogyan táncolsz
2013. márc. 30. 11:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Ott általában úgy is vonaglanak szóval nem bonyolult...
2013. márc. 30. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Ebbe bele kell jönni sajnos.
2013. márc. 30. 11:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Segítség kell?

Engedd el magad, és tedd ami jól esik !! ENNYI!!

Anno én is azon paráztam, hogy nem tudok táncolni aztán csak elengedtem magam tettem magam jobbra balra éreztem a ritmust, aztán 1x megkérdezték melyik tánccsoportba járok.. (soha nem táncoltam) 22l

2013. márc. 30. 11:41
 5/14 A kérdező kommentje:

#1/4 Biztos nagyot nézne, ha egy lány ilyen dolgokkal próbálkozna nála.. Nem tenném ezt semmiképp.

#2/4 Nem hinném, hogy csak vonaglásból állna az egész.. nem tudom, hogy milyen lesz.

#3/4 Van még egy hetem gyakorolni. Annyit idô alatt bele lehet jönni minimálisan.. igaz?

#4/4 Akkor neked biztos tehetséged is volt/van hozzá, fel tudtál oldódni. Nekem eléggé nehéz lenne így produkálni valamit ráadásul a fiú elôtt, aki tetszik. Az meg egy másik dolog, hogy ô meg ugye nagyon jól táncol.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Tudnátok esetleg linkelni videókat is?

2013. márc. 30. 12:00
 6/14 anonim ***** válasza:
tánchoz elég a ritmus érzék, persze ha az nincs nem fog menni N
2013. márc. 30. 12:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Az még egy másik gond, hogy nagyon ritmusérzékem sincs.. Ezért kértem segítséget.. hátha vannak valamilyen mozdulatok, lépések, amik aránylag jók, könnyen tanulhatóak és még én is meg tudom csinálni őket.
2013. márc. 30. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
igyál előtte egy felest, és mehet a buli :D biztosan feloldódsz! de komolyan.
2013. márc. 30. 17:51
 9/14 A kérdező kommentje:

Megpróbálhatom, köszönöm! (:

De.. tudnátok linekelni videókat? Nagyon hálás lennék.

2013. márc. 30. 19:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Családban, barátok között keressél valakit, aki megtanít táncolni. Ha cikinek érzed, hogy megkérj valakit, hogyan lenne bátorságod majd élőben táncolni?

Táncolni egyébként nem nehéz, rosszul. Akik jól csinálják, évekig tanulják, tanfolyamokra járnak. Első dolog a ritmusérzés, ezt általában el lehet sajátítani, meg stílustól függően nagyon egyszerű is lehet. Lány létedre megvan az az előnyöd, hogy a fiú fog vezetni, azaz nem kell gondolkoznod előre mit akarsz majd csinálni, de ha indít a srác, reagálnod kell.

Persze nem írtad milyen táncról van szó. Más például egy angol keringő és egy techno :)

Mindenesetre társastáncokat egyedül nem nagyon lehet gyakorolni, kérj valakit fel, hogy segítsen!

2013. márc. 31. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!