Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj azzal ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj azzal ha valaki szerelmes a tanárába?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le mit gondoltok erről! Csak annyit kérek h amennyire lehet normális hangnemben....

2013. ápr. 1. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele baj, ha ábrándozol róla. Én is belecsöppentem egy ilyenbe, de kevés az esély arra, hogy összejöjjünk. Nőtlen, gyereke nincs, de sajnos a korkülönbség túl nagy. Szerintem csak akkor válik bajjá, ha elkezdenek járni úgy, hogy a diák még nem érettségizett le/a tanár még tanítja őt, ha a tanár látványosan kivételezik vele. Persze így a kapcsolat hamar kiderül, a tanár állása veszélybe kerül, de ha nem is rugják ki, akkor erkölcsileg "megromlik" a kollégái szemében. Amúgy a tanárok is emberek, vannak érzéseik és szerintem természetes, hogy egy fiatal tanárnak megtetszik egy diákja. De én azt már elítélem, ha emiatt kivételezik vele, ha a tanár bácsi csak kihasználja a diáklányokat, vagy ha egy 50-60-as hajt rá egy tizenévesre. A diák részéről is megértem ha beleszeret a tanárjába, szerintem egy bizonyos szintig ez egészséges, ritka az olyan, aki nem rajongott egy-egy jóképű tanárért. Hetente találkoznak az iskolában, órákon akaratlanul is megismerik egymást egy kicsit. Meg az ember néha vágyik egy kis izgalomra (szerelemre, új dologra) is az életében, ami szürke hétköznapokat az iskolában egy kicsit izgalmassá lehet tenni. De én azt ajánlom, hogy mindenképp érettségi után jöjjetek össze, mert nagy botrány lenne belőle, ha kiderülne (volt már ilyen a suliban, és még évek után is ezen csámcsognak). És én csak akkor járnék vele, ha tudom, hogy neki is komoly szándékai vannak.
2013. ápr. 1. 16:45
 12/15 Bratilla ***** válasza:
Én is beleszerettem az egyik tanáromba, de én nagyon bajnak érzem. :/ Nem is tudom, mit kezdjek a helyzettel, hogy várjak és reménykedjek, aztán ballagjak el úgy, hogy semmi nem lett, vagy pedig jelezzek neki, esetleg mondjam el egyenesen, hogy mit érzek. Elég nehéz ügy, de elfelejteni meg nem tudom.
2013. ápr. 1. 17:04
 13/15 A kérdező kommentje:

11.: igazad van. csak akkor lépek ha már nem leszünk tanár diák viszonyban. :)

utolsó: szerintem érdemes várnod^^ főleg ha a szerelem nem egyoldalú :)

2013. ápr. 1. 18:40
 14/15 anonim válasza:
a tanárod hány éves ? nem lehet, hogy csak kihasználni akar ?vagy pedofil.?
2013. ápr. 5. 10:45
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó! :)

Nem használ ki és nem is pedofil! Már miért lenne az? :S miért érdekel a kora?

2013. ápr. 5. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!