Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki nagyon nagyon szerelmes, vagy volt már az?
Figyelt kérdés
hogy történt? lehet beteljesült/beteljesedetlen2013. márc. 30. 16:44
1/11 anonim válasza:
Én.Jelenleg beteljesületlen,de később valószínűleg összejön
2/11 anonim válasza:
Voltam,össze jött az egyik,másik nem.Amelyik össze jött,az is szakítással végződött.
3/11 anonim válasza:
voltam mindig ugy éreztem össze jön és mindig elbasztam vagy a csaj 14f
4/11 anonim válasza:
Beteljesületlen volt, de ő volt életem szerelme, mellette szerettem volna leélni az életem és tőle gyereket, de már más céljaim vannak. Főként azért, mert senki mellett nem tudnék megmaradni aki ennyire érdekel.
21/N
5/11 anonim válasza:
beteg lett, kómában volt, sok mindent elfelejtett, valamennyire emlékszik, de ez jelenleg nem visszaállítható, sajnos, így ez egyoldalú maradt,
6/11 anonim válasza:
Felevig voltunk egyutt dult a nagy szerelem aztan egyszer csak mar nem tudja mit erez en pedig ebben az idoszakban szerettem a legjobban mar nagyon elmelyult a kapcsolatunk..mar sizngli vagyok lassan 2 honpja hogy probalok felejteni..bocs az elirasokert
7/11 anonim válasza:
5 éve az vagyok a páromba. :) Mindennap mindig azt várom, hogy haza mehessek hozzá, megérinthessem, átöleljem, megcsókoljam. Imádom!!! :)))
27N
8/11 anonim válasza:
Én még mindig az vagyok egy lányba, de ő nem érezz többet sajnos..:\
17f
9/11 anonim válasza:
szerelmes vagyok,lassan 1 éve a barátomba *-* :)
10/11 anonim válasza:
Volt kettő lány is akikbe 1,5 valamint 2 évig szerelmes voltam, de sajnos nem voltam nekik eléggé jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!