Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ciki ha egy lánynak a kínaiból vannak a ruhái?
Figyelt kérdés
Vagy inkább járjak a Takkoba meg a New Yorkerbe? A korotokat is írjátok meg lécci!2013. márc. 31. 21:40
11/27 anonim válasza:
Ez a kérdés is csak egy kislányban merülhet fel.
12/27 anonim válasza:
19 hát ki hogy gondolja legyen jó stílusa de az ágyba úgyse lesz rajta ruha ;)
13/27 ASOT válasza:
Nem! :)
Senki nem fogja megmondani hogy hol vetted azt a farmert vagy bármit, lehet kapni farmert 20 e Ft-ért de lehet 5-6ért is. ÉS senki de senki nem fogja végignézni hogy úú ez milyen is???
14/27 A kérdező kommentje:
14 vagyok és csak azért kérdem mert a fiú osztálytársaim mindenkit kicikiznek ez miatt
2013. márc. 31. 21:50
15/27 anonim válasza:
Nem a pasik miatt,hanem magad miatt en vásárolj a kínaiban árban ugyanolyan,mint egy H&m,C&a,Takko stb de minőségben 100szor jobb.
16/27 anonim válasza:
mármint a kínainál 100szor jobbak
17/27 anonim válasza:
1. Nem ciki!
2. A textilipar túlnyomó többségét a kinai gyártók uralják. Bármilyen márkát leutánoznak. Hiába veszed máshol, hiába van rajta más márkajelzés, egyáltalán nem biztos, hogy mást vettél.
18/27 anonim válasza:
14 éves gyerekektől ne várj többet, ebben a korban ilyenek az emberek. idővel a legtöbb ember kinövi.
19/27 anonim válasza:
engem szüleim drága cuccokba öltöztetnek de ha megis szól érte valaki tuti agyon verem
20/27 anonim válasza:
Nem tudom, én nem vennék fel kínait. Nem azért, mert rasszista lennék, csak hát mégis undorító lenne, ahogy a vére folyik végig rajtam. Meg pár nap után kezdene büdösödni, meg rothadni, és megkergetnének a kutyák miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!