Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes vagyok egy olyan fiúba, aki túl tökéletes és tudom, hogy nálam ezerszer jobb lányokat is megkaphatna?
Számomra jelenleg egy olyan lány tetszik,
akire az egyik ismerősöm 0-át adott a 10 es
skálán.Pedig feltünően helyes pasinak tartanak,
s sokkal szebb lányt is találhatnék.
De engem ő fogott meg a külleme,stílusa,modora stb...
Egyszerűen az egész lénye...
Szerintem ne add föl!Sokkal több esélyed van úgy vélem,mint az általad említett "hangyalábnyi".Több önbizalmadnak kellene lennie!!!Lehet,hogy külsőre nem vagy tökéletes,de a belső értékeid többet érnek mint egy cicababáé!
Sok szerencsét,és szurkolok neked!!!
Mennyit hosszabbodott már az a bizonyos "hangyaláb"?
Várom válaszod!
hát neharagudj, de szerintem ez veszett ugy..mert ha o tenyleg olyan tokeletes, te meg nem vagy vilagszepe, akkor semmi eselyed nala.a jo csajoknal fog probalkozni, nem nalad.neharagudj, nem tudom hogy nezel ki, vagy o, lehet te szep vagy, csak nincs onbizalmad , nemtudom.
de pl ha ossze is jottok te folyton rettegni fogsz, hogy esetleg egy szebb lany elcsabitja toled, vagy azon fog kattogni az agyad hogy miert pont veled van...szoval ennek szerintem nem sok ertelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!