Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes vagyok egy olyan fiúba, aki túl tökéletes és tudom, hogy nálam ezerszer jobb lányokat is megkaphatna?
nyomulj kicsit, próbáld meg... ha nem sikerül vagy csak megdug akkor így jártál, töröld le mindenhonnan és nézegess más jó palikat.
most már legalább tudni fogod milyen nehéz dolga van egy fiúnak ha meg akar hódítani valakit, na hajrá
Nekem is küldhetsz képet.Debrecentől 30 km-re lakok,biztos nem ismersz.
15/L
Kisebb baleseteket és sérüléseket szervezhetnél kettőtöknek, véletlen lökéstől kezdve akár addig, hogy vérciki módon tök véletlenül hozzálakatolod a bicajodat az övéhez (mármint az ő bringájához, legalábbis először...).
Indirekt közlés. Nem muszáj hülyét játszósan, vagy lehetsz épp annyira "elájult", amennyire tényleg vagy tőle. Nekem egy idő után lejönne, és elmondanám, ha egyértelműen semmi esély, vagy leginkább lenne egy barátság, ami nagyon-nagyon ritkán marad barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!