Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagyok de nem akarok változtatni! Miért lenne az jó ha változtatnék?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt hogy minden héten másokkal bújok ágyba, a pasijaimat mind megcsaltam, volt hogy 3-at hülyítettem egyszerre 5 hónapig. Nekem ez jól esik, a pasiknak nem szokott, de ők nem érdekelnek. Vajon nekem mivel lenne jobb ha másmilyen lennék?2013. márc. 30. 21:30
11/20 anonim válasza:
Elvből nem használom a ribanc szót, mert nem ítélek el másokat az alapján, mennyit szexelnek. Az nem is gáz, hogy sokat szexelsz, vagy esetleg mindig más partnerrel, viszont a hülyítés eléggé gerinctelen dolog.
12/20 anonim válasza:
Majd egyszer téged is utolér a Karma.
13/20 anonim válasza:
Egyetértek 11-essel: lehetne ezt gerinccel is csinálni. Például ha előre tisztázod a pasikkal a szabályokat, és mindketten tudjátok, hogy nincs kötöttség, csak szex.
Bizonyos életkor felett egyébként tarthatatlan ez az életmód.
25/N
14/20 anonim válasza:
Igen ribanc vagy,nem tudom miért mondják itt egyesek hogy nem vagy az.Már pedig az vagy,az a ribanc aki hetente váltogatja a partnereit.Amúgy isten nem ver bottal,meg lesz ennek a bőjtje.Általában ez úgy zajlik le,hogy majd bele szeretsz egy iszonyat jó pasiba,valószinű tudni fogja hogy mekkora ribi vagy és sz@rrá fog szopatni.
15/20 anonim válasza:
Nem baj meg lesz ennek a bőjtje nyugi...
16/20 anonim válasza:
Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire nincsenek érzéseid.
17/20 anonim válasza:
Ennyire imádod a szexet! Írhatnál elérhetőséget!
F.
18/20 anonim válasza:
"minden héten másokkal bújok ágyba"
Ezzel a résszel még nincs baj, de a többi nagy szemétség! Nem szép dolog játszadozni az emberek érzelmeivel!!
19/20 anonim válasza:
Egy idő után már tisztában leszel az erkölcsösség fogalmával talán. Egyéb: nemi betegségek
20/20 Linda30 válasza:
nem vagy ribanc,ha ezt a ferfi teszi o hos ha mi akkor ribancok,ah ,nagyon helyesen eld az eleted ha valami nem stimmel majd megtanulod magad karan vagy mashogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!