Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi pasi - mit írjak neki? Adjatok ötleteket! :D
Figyelt kérdés
Egy oldalon írt nekem egy pasi, hogy képeslapokat gyűjt és Magyarországról még nincs neki és tudnék-e neki küldeni. Láttam a képeit és hát húú...tök helyes. Azt mondta, bármit írhatok a képeslapra. Adjatok jó ötleteket! Gondolom elég népszerű meg van egy rakás ismerőse, úgyhogy valami egyedi dolog kéne, amiről "megjegyez".2013. márc. 30. 19:19
11/14 anonim válasza:
hát az hogy ilyen naív kislányok mint te bedőlnek neki, aztán küldesz neki képeslapot, és hogy JAAAJ, milyen helyes, később küldesz meztelen képeket neki. stb stb. A személy az valós akit látsz, de lehet hogy nem ő van mögötte.
12/14 anonim válasza:
Szoktad nézni az MTV-n a "Kamureg"-et?
"Hogyan keresnek párt azok a fiatalok, akik már a digitális világgal együtt nőttek fel? Sokszor egész komoly kapcsolatok is kialakulhatnak anélkül, hogy a résztvevők a való életben találkoznának - az együtt ebédelést az SMS, a közös programokat pedig a Facebook váltotta fel. De mi van akkor, ha a pasi vagy csaj, akibe belezúgtál, valójában nem az, akinek a neten mondja magát?"
13/14 A kérdező kommentje:
Hmm lehet hogy naiv vagyok, de kislány az már régen nem... de most ki beszélt még itt kapcsolatról, meg belezúgásról?! Egyszerűen csak jó benyomást akarok kelteni nála!
2013. márc. 31. 00:03
14/14 anonim válasza:
Kelts oké! De lehet hogy nem abban keltesz jó benyomást aki a képeken van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!