Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a pasi?
Nyáron lerandiztam egy egyhetes pasival, estétől másnap reggelig kint nyomtuk a padot. Beszélgettünk, megfogtam a kezét és megmasszírozta a ruhás vállamat. Reggel vett nekem egy pizzaszeletet és soha többé nem láttam!
20/L
milyen pizzat vett ? mert ott kiderül minden.
ha kolbászosat akkor dugni akart, ha mást akkor dobni akart.
Mégis miből találjuk ki, hogy egy számunkra ismeretlen ember miért tett valamit?
De miért éppen most jutott eszedbe ezt megkérdezni?
Kellemes társaság voltál neki de valószinűleg többet nem akart. Vagy foglalt volt, vagy a beszélgetés közben nem tettél rá eléggé jó benyomást.
Talány, de ez már nem fog kiderűlni.
azt üzeni hogy ne haragudj klaudia(??) akkor valószínű összekevert valakivel.mert ugye hosszú volt a nyár...
de ha még mindig nem kielégítő a válasz akkor azt üzeni hogy ő nem emlékszik egyhetes korára. lehet az a baj.
sztem ezt jelenti: lakok vagy 100millió km-re tőled, úgyse lenne folytatás, minek raboljam az időd tovább.
legyek egy szép emlék, remélem, ízlett az a pizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!