Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejön nektek Regina az éjjel-nappal Budapestből?
Figyelt kérdés
Mint külsőleg, mint személyiségileg?2013. márc. 30. 13:25
11/23 anonim válasza:
Hmm... Regina olyan elmegy kategória. Nem kiemelkedően szép, de azért szép. :)
12/23 anonim válasza:
Külsőre nem rossz, de nem is túl szép. De talpraesett, érett gondolkodású és nagyon pozitív személyiség.
13/23 anonim válasza:
Ránézésre szerintem is egy elmegy kategória, de megismervén a személyiségét már több:D Tökre imádni valóvá teszi:)
14/23 anonim válasza:
Akinek nem tetszik, nem kell nézni az ilyen műsorokat, nem kell smst küldeni és akkor nem lesznek... Ennyi! :)
15/23 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz, milyen sms? xDD
2013. ápr. 3. 16:06
16/23 anonim válasza:
Jóhogy! Bár nem vwgyok sorozatfüggő szóval csak ez egy amolyan elsőbenyomás féle, na de azt a karaktert ugy alkották meg hogy egy középutat teremthessen a nők háborújában... :-)
17/23 anonim válasza:
nekem nagyon szimpatikus a regina elég ritka az ilyen felfogású lány mint Ő, Diával pedig remélem jól fognak majd alakulni a dolgok mert már rá férne szegény Reginára hogy legyen egy normális barátnője, és nekem Dia kifejezetten szimpatikus, arról nem is beszélve hogy a legjobb csaj a sorozatban.
18/23 anonim válasza:
Én szomorúnak találom, hogy ilyen életre biztatják a fiatalokat. Ez is a hülye amerikai szingli típus, ami rosszabb, mint a homoszexualitás, mert ebben érzések nyomokban sincsenek, csak csak én és én, meg a tolerancia hiánya. És igen is hatással vannak a fiatalokra ezek a filmek. és ha ilyen lesz a társadalom, akkor régen rossz.
A család sehol sem szerepel, pedig később, amikor idősebbek lesznek az emberek, egyedül maradnak, és akkor szenvedni fognak a magánytól.
20/23 anonim válasza:
Mi az az éjjel-nappal Budapest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!