Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha bejön a jó idő, mennyire fogtok lengén öltözni, hogy a pasik felfigyeljenek rátok?
a karom.
De én inkább az őszt és a tavaszt szeretem ruha ügyileg, mert ilyenkor lehet a nőiesebb darabokat felvenni. Pl. szoknyát harisnyával. És akkor a lábam is látszik, meg nem is. Nagyon jól lehet a ruhákat kombinálni.
Nyáron a nagy melegben sajnos nem válogathatok. Úgy öltözködök, hogy az nekem komfortos legyen. Akkor feszélyezve érzem magam mert izzadok, és igyekszek világos ruhákat húzni, abban meg látszik az izzadságfolt :S
nyáron gondolod? hát 40 fokban tuti nem leszek beöltözve miniszoknya, rövid nadrág kis topp nálam ez a menő nyáron meg gondolom mindenkinél aki nem akar meg sülni :D
20L
Gabi741!
Kevés!, egy kicsit több fantáziát kérlek!
Azt mutatom meg, amit szerintem nyilvános helyen illik és ami szép, amivel elégedett vagyok. Tehát nem hordok túl dekoltált felsőket, nem veszek fel cicanacihoz rövid derekú pólót stb. mert szerintem ilyet nyilvános helyen nem illik hordani. Szeretek ízlésesen öltözködni.
Egyébként idén valószínűleg nagyobb lesz a skála öltözködés terén, ugyanis fogytam pár kilót és még remélhetőleg fogok is, így egyre inkább elégedettebb vagyok az alakommal. Ami biztos, hogy idén gyakrabban fogok szoknyát, ruhát hordani, mint régebben. Persze csak akkor, ha végre jön már az a jó idő. :))
Yonnahu!
Melegben, nem.
Mint már írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!