Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a fiúk?
Tegnap leveleztem egy sráccal, aki azt állította magáról, hogy csúnya. Úgy ment bele képcserébe, hogy én küldtem elöbb (nincs bennem semmi extra), erre elkezdett hisztizni, hogy én vagyok a legszebb lány blablabla, meg elküldött az anyám p****-ba, hogy ö nekem nem küld képet, mert csak kigúnyolnám.
Erre rendesen besértödtem, úgyhogy végül küldött, és hogy öszinte legyek, alig mertem megnyitni, azt hittem, valami ocsmányság lesz, erre meg csak a haját kéne rendbehozni, és szerintem tökre jól nézne ki (ja és 20, de nem néztem volna többnek 17-18-nál, de ez nem feltétlen baj).
Szóval nem értem, miért mindig csak a hibákat kell meglátnotok magatokban, aztán itt rinyálni??? (nem azt mondom, hogy az esetem volt, de azt se hiszem, hogy nem kellene senkinek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!