Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a fiúk?
Tegnap leveleztem egy sráccal, aki azt állította magáról, hogy csúnya. Úgy ment bele képcserébe, hogy én küldtem elöbb (nincs bennem semmi extra), erre elkezdett hisztizni, hogy én vagyok a legszebb lány blablabla, meg elküldött az anyám p****-ba, hogy ö nekem nem küld képet, mert csak kigúnyolnám.
Erre rendesen besértödtem, úgyhogy végül küldött, és hogy öszinte legyek, alig mertem megnyitni, azt hittem, valami ocsmányság lesz, erre meg csak a haját kéne rendbehozni, és szerintem tökre jól nézne ki (ja és 20, de nem néztem volna többnek 17-18-nál, de ez nem feltétlen baj).
Szóval nem értem, miért mindig csak a hibákat kell meglátnotok magatokban, aztán itt rinyálni??? (nem azt mondom, hogy az esetem volt, de azt se hiszem, hogy nem kellene senkinek)...
Ritka idióta ez a típus. Semmi önbecsülésük, de hisztizni azt nagyon tudnak...
Még jóhogy nem kellenek senkinek, ha alig mozdulnak ki a gép elől... A létezésükről sem tudnak a lányok.
az, hogy nem az esetem, nem azt jelenti, hogy csúnya, ez a baj, hogy ezt így fogod fel... ha 100 pasiból 90 nem Quasimodo, de csak 3 az esetem, nem azt jelenti, hogy a maradék senkinek sem kell...
én mindig megköszönöm, ha megdícsérnek, de ha csak be akar vágódni, akkor feleslegesen teszi... és igaz, mindig elégedetlen vagyok magammal, de ettöl még tudom, hogy nem épp olyan vagyok, aki nem kell senkinek...
oké, ne haragudj, nem neked írtam
de attól még nem így gondolod? csak mert a válaszod alapján úgy tünt... de ha nem, akkor mégegyszer elnézést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!