Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a fiúk?
Tegnap leveleztem egy sráccal, aki azt állította magáról, hogy csúnya. Úgy ment bele képcserébe, hogy én küldtem elöbb (nincs bennem semmi extra), erre elkezdett hisztizni, hogy én vagyok a legszebb lány blablabla, meg elküldött az anyám p****-ba, hogy ö nekem nem küld képet, mert csak kigúnyolnám.
Erre rendesen besértödtem, úgyhogy végül küldött, és hogy öszinte legyek, alig mertem megnyitni, azt hittem, valami ocsmányság lesz, erre meg csak a haját kéne rendbehozni, és szerintem tökre jól nézne ki (ja és 20, de nem néztem volna többnek 17-18-nál, de ez nem feltétlen baj).
Szóval nem értem, miért mindig csak a hibákat kell meglátnotok magatokban, aztán itt rinyálni??? (nem azt mondom, hogy az esetem volt, de azt se hiszem, hogy nem kellene senkinek)...
Ne általánosíts!
Mint ahogy fiúkban is vannak ilyenek, lányokban is ismerek nem egy ugyanilyet. Én sem tartom magam egy istenadta szépségnek, de ezzel azért együtt tudok élni és hogyha egy lánnyal elkezdenék levelezni, és képet kér, valószínűleg nem úgy fogom magam felkonferálni, hogy "és íme a Föld legrusnyább teremtménye"... az, akinek meg ennyi esze van, egészségre.
Rendben, ebben igazad van. A másik dolog, hogy néha nem árt hazudni. Sok fiú évekig egyedül van és ha végre-valahára összejön egy lánnyal, akkor az megkérdezi, hogy ki volt az előző barátnője, az mikor volt, stb...
Olyankor jobb nem megmondani az igazat, különben a lány elkezd kombinálni (mivel képtelen beleélni magát egy fiú helyzetébe) és ha minden oké lenne egyébként, akkor is kidobja a fiút. Nagyon nehéz ügy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!