Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes belém, vagy mi van?! . Többi lent.
Max. úgy két hónapja bejelölt facebookon egy férfi,én vissza is igazoltam azonnal,-mert én amúgy általában mindenkit vissza szoktam igazolni,-még akit nem is ismerek(jó,lehet,h hülye egy szokásom,van,de ez van)!Bár az is igaz,h ha "egy kicsit rosszul viselkedik" az illető,pl: ajánlatokat tesz,+ túl megy egy ponton,ami a barátkozásba nem fér bele,akkor törlöm és tiltom az ismerőseim közül,és ennyi!. :D Tehát nem sz@rozok!! :D Mind1,tehát aztán ez a pasi utána üziben pedig rámírt,és megköszönte,h visszaigazoltam,meg h lájkoltam a falán az egyik hozzászólását,-ha jól emlékszem.. Ez után nem sokkal később feltöltöttem (a párom javaslatára)egy képet,amihez ő hozzászólt,-de én nem vettem észre valszeg,-és írta is üziben,h írtam a képedhez.. Majd ezt a képet lájkolta is!Majd elkezdtünk így üzenetben írkálgatni,ami azóta is megy...És hát hol kezdjem.. Ez a hapsi azzal kezdte ezt az egészet,h az egyik este ő ezt a képemet addig nézegette,míg el nem élvezett,-de úgy,h nem kellett neki kivernie,csak úgy megtörtént az a perverz dolog!.. :D (Bocsika,h 18 év feletti dolgot írtam,-de ez is benne volt!)Hát mit mondjak. ..Álmaimban nem gondoltam volna,h ez a pasi vmikor ilyeneket fog írni nekem!!!Aztán pedig közölte velem,h kedvel nagyon,és h nagyon kíván + szívesen megölelne!Meg h én mekkora kincs vagyok,-és h érezzem,h én nő vagyok!Vagány,hűséges,erotikus vagyok ő szerinte,és kedves,-de ezeket percenként és naponta írta,-valamint írt még az egyik szerelméről,aki az 5.nő volt az életében elmondása szerint,->még a leveleit is átküldte nekem üziben,amit írtak,h olvassam végig!Sokat beszélgettünk egy egész este erről az 5. szerelméről,és én mindenben mellette álltam,jól elbeszélgettünk,megértettük egymást,-majd egyszer azt írta,h de nagy szívem van,-és h én milyen jó barátja lettem.Utána a következő üzijeiben pedig egyenesen elkezdett dícsérni,h igazi jóság vagyok,mintha tökéletesnek látott volna..Aztán szépen közölte velem,h ha már nem vagyok egy napig,már rendesen hiányzom neki!És h ezt komolyan gondolja,-nem tud nélkülem élni,és h nem vagyok neki közömbös!Utána meg megkérdezte tőlem,h szeretsz kicsit?:O Aztán meg küldött egy szívet,és leírta,h szeret engem a gyagyaságommal együtt!Aztán írt egy sort,amiben mondott nekem egy viccet,mert észrevette rajtam,h én amúgy egy vicces ember vagyok,-biztos meg akart nevettetni!!:-)Ezt egyből levágtam,furcsa volt!!!Majd írt megint egy mondatot megint másnap,amiben ez a mondat szerepelt:Tisztellek a valódért ami vagy. Azon kevesek közé tartozol ebben a mai világban, akinél ott az empátia a humor és a tiszta hűség.Keveset találok a soktíz nőből aki ígazi.Majd elkérte a telefonszámomat!.Majd egy délután beszélgettünk megint,és ezt írta: Zsuzsi? Mit teszel velem. te érzel irántam valamit huncut.. Majd megint írt,és ezt: Érzed, hogy szeretlek? <3 És h úgy át ölelne.. és puszil meg szeretlek.. na... Utána meg írja,h érzem,h szeretsz Zsuzsi.. Ez után megint küldött egy szívet,és h megpuszilnálak. Csak kicsit Jól esne.. Közvetlenül ez után írja azt,h : Kiscsaj nem akarok szerelmes lenni beléd.. <3 Ezt írta.. Na ekkor én nagyon + lepődtem már ezen is!!Amúgy ez a pasi nem is akármilyen pasi,-mert a foglalkozása Előadóművész.Néztem az adatlapját is,-és az adatlapja szerint ő 1976-os születésű,-tehát igazából 16 évvel öregebb tőlem!Mert én most 21 vagyok!Amúgy egyáltalán nem lenne baj,h írosgálunk,csak fura,- nem tudom hová tenni annyira!!.. :D De amúgy az van,h nekem már van egy lassan 2,5 éves párkapcsolatom!, Együtt is lakom a párommal már több,mint egy éve,és nagyon szeretem őt!Ő 32 éves!És ez a hapsi tudja,h nekem van párom!.(Még írt egy olyan sort is,h csak óvatosan szeretne),, :)De észrevettem azt is mostanába,-mert szoktam látni a falon,h egy pár nőnek a fényképe alá szépeket ír,bókolgat..És már gondoltam arra is,h mi van,ha ennek a pasasnak az a hobbija a foglalkozása mellett,h játssza az eszét,h beleszeressenek a nők?? O.o Vagy csak rémeket látok,ne gondoljak ennyire rosszra???:O Az egyik csaj,Erika -akivel már régóta írosgálunk szintén facebookon,-na ő meg egyenesen leírta ezt a pasit,h el ne higgyek egy szavát sem,és h ne sokat bízzak ehhez a pasihoz,stb. .. Amúgy ez a pasas egyáltalán nem lenne csúnya,sőt!Még elég jól is néz ki!!Igaz,én ám a páromat tartom a legsármosabbnak!! A párom futólag szokta így látni,h már egy ideje írosgatunk,-de még úgy nem szólt!-igaz,nem is annyira nézi!..Szerintetek mi ez igazából????
Valami tanácsot/véleményt mondjatok mihamarabb,kíváncsi vagyok rá!
Kioktatást nem kérek!
Köszi!
Üdv:. Zsuzsi.
*.*
Legelsőnek is Én most az utolsó válaszolónak írnék!Lehet,h nyálasak a szövegei,-de Én egy valamire rájöttem,amikor kiírtam ezt a kérdést ide erre az oldalra..Méghozzá,h lehet van benne valami,h "szeret"-mert aki jó emberismerő és látószögű ember,az le tud szűrni már egy pár mondatból is dolgokat!!. ..Én nem tudom,h Neked utolsó válaszoló milyen pasi után van tapasztalatod,-de Én azt meg szerettem volna nézni azt a férfit,h ki is volt. .. :-) Az utolsó mondatoddal sem értek egyet,mert én nem csak Időt töltök a 'pasimmal' :P ,de Én neki szentelem azt egész életemet!!!És ez így is fer!!!
Ennyi!. Remélem értetted.!
8:54 - es!Lehet,h naiv vagyok,-de a bizonyos túlzott naivság szintjén belül,egoistaság meg mindenkiben van,-köztük benned is kedves válaszoló!! :-) :P
Mindent csak mértékkel!!Azt,meg h mit is akar Tőlem ez a pasi,azt csak ő maga tudja!!
Mondjuk,h ha kapcsolatot és nagy szerelmet nem akar,akkor miért ír nekem még a mai napig és,beszél a szerelemről,az érzéseiről,és küldi a szíveket?? - Na és mindig csak a jót látja bennem,dícsér össze vissza. .. Mondjuk ezt Én sem értem!. Mert ha pl: Csak tetszem neki,tegyük fel,akkor sem kellene ilyeneket írnia...Nem gondoljátok???
Mert ha Én pl. jóképűnek találok egy pasit,lehet,h rámondom,h na ez a pasi nem csúnya,-de akkor sem áradozom Róla. ..
21:33 -as Sajnálom,h ennyire kijátszottak a férfiak,-és valszeg mostmár nehezebben is bízol meg az emberekben,de nézd a jó oldalát!Mert akiknek nincs szerepük az életünkben,azok mind kihullanak!!Majd jön egy másik,akit észre sem veszel,de nagyobb helyet fog foglalni az idő múlásával,mint azt Te gondolnád!!!
Én nagyon remélem,h nem fogok eziránt az ember iránt többet érezni,mint barátság,mert szerintem én nem tudnék szerelmes lenni belé!! - a párom miatt!!! Sőt! Én úgy vallom,h egy barátság sokkal nagyobb érték,mint egy szerelem,mert Én mindenhol csak azt hallom,h a szerelem pusztán egy illúzió,ami mulandó!,,
És azért is foglalkozom ezzel a témával,mert tényleg meg szerettem volna tudni,h mi is van igazából..Én nem vagyok olyan,h eltusolom a dolgokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!