Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes belém, vagy mi van?! . Többi lent.
Max. úgy két hónapja bejelölt facebookon egy férfi,én vissza is igazoltam azonnal,-mert én amúgy általában mindenkit vissza szoktam igazolni,-még akit nem is ismerek(jó,lehet,h hülye egy szokásom,van,de ez van)!Bár az is igaz,h ha "egy kicsit rosszul viselkedik" az illető,pl: ajánlatokat tesz,+ túl megy egy ponton,ami a barátkozásba nem fér bele,akkor törlöm és tiltom az ismerőseim közül,és ennyi!. :D Tehát nem sz@rozok!! :D Mind1,tehát aztán ez a pasi utána üziben pedig rámírt,és megköszönte,h visszaigazoltam,meg h lájkoltam a falán az egyik hozzászólását,-ha jól emlékszem.. Ez után nem sokkal később feltöltöttem (a párom javaslatára)egy képet,amihez ő hozzászólt,-de én nem vettem észre valszeg,-és írta is üziben,h írtam a képedhez.. Majd ezt a képet lájkolta is!Majd elkezdtünk így üzenetben írkálgatni,ami azóta is megy...És hát hol kezdjem.. Ez a hapsi azzal kezdte ezt az egészet,h az egyik este ő ezt a képemet addig nézegette,míg el nem élvezett,-de úgy,h nem kellett neki kivernie,csak úgy megtörtént az a perverz dolog!.. :D (Bocsika,h 18 év feletti dolgot írtam,-de ez is benne volt!)Hát mit mondjak. ..Álmaimban nem gondoltam volna,h ez a pasi vmikor ilyeneket fog írni nekem!!!Aztán pedig közölte velem,h kedvel nagyon,és h nagyon kíván + szívesen megölelne!Meg h én mekkora kincs vagyok,-és h érezzem,h én nő vagyok!Vagány,hűséges,erotikus vagyok ő szerinte,és kedves,-de ezeket percenként és naponta írta,-valamint írt még az egyik szerelméről,aki az 5.nő volt az életében elmondása szerint,->még a leveleit is átküldte nekem üziben,amit írtak,h olvassam végig!Sokat beszélgettünk egy egész este erről az 5. szerelméről,és én mindenben mellette álltam,jól elbeszélgettünk,megértettük egymást,-majd egyszer azt írta,h de nagy szívem van,-és h én milyen jó barátja lettem.Utána a következő üzijeiben pedig egyenesen elkezdett dícsérni,h igazi jóság vagyok,mintha tökéletesnek látott volna..Aztán szépen közölte velem,h ha már nem vagyok egy napig,már rendesen hiányzom neki!És h ezt komolyan gondolja,-nem tud nélkülem élni,és h nem vagyok neki közömbös!Utána meg megkérdezte tőlem,h szeretsz kicsit?:O Aztán meg küldött egy szívet,és leírta,h szeret engem a gyagyaságommal együtt!Aztán írt egy sort,amiben mondott nekem egy viccet,mert észrevette rajtam,h én amúgy egy vicces ember vagyok,-biztos meg akart nevettetni!!:-)Ezt egyből levágtam,furcsa volt!!!Majd írt megint egy mondatot megint másnap,amiben ez a mondat szerepelt:Tisztellek a valódért ami vagy. Azon kevesek közé tartozol ebben a mai világban, akinél ott az empátia a humor és a tiszta hűség.Keveset találok a soktíz nőből aki ígazi.Majd elkérte a telefonszámomat!.Majd egy délután beszélgettünk megint,és ezt írta: Zsuzsi? Mit teszel velem. te érzel irántam valamit huncut.. Majd megint írt,és ezt: Érzed, hogy szeretlek? <3 És h úgy át ölelne.. és puszil meg szeretlek.. na... Utána meg írja,h érzem,h szeretsz Zsuzsi.. Ez után megint küldött egy szívet,és h megpuszilnálak. Csak kicsit Jól esne.. Közvetlenül ez után írja azt,h : Kiscsaj nem akarok szerelmes lenni beléd.. <3 Ezt írta.. Na ekkor én nagyon + lepődtem már ezen is!!Amúgy ez a pasi nem is akármilyen pasi,-mert a foglalkozása Előadóművész.Néztem az adatlapját is,-és az adatlapja szerint ő 1976-os születésű,-tehát igazából 16 évvel öregebb tőlem!Mert én most 21 vagyok!Amúgy egyáltalán nem lenne baj,h írosgálunk,csak fura,- nem tudom hová tenni annyira!!.. :D De amúgy az van,h nekem már van egy lassan 2,5 éves párkapcsolatom!, Együtt is lakom a párommal már több,mint egy éve,és nagyon szeretem őt!Ő 32 éves!És ez a hapsi tudja,h nekem van párom!.(Még írt egy olyan sort is,h csak óvatosan szeretne),, :)De észrevettem azt is mostanába,-mert szoktam látni a falon,h egy pár nőnek a fényképe alá szépeket ír,bókolgat..És már gondoltam arra is,h mi van,ha ennek a pasasnak az a hobbija a foglalkozása mellett,h játssza az eszét,h beleszeressenek a nők?? O.o Vagy csak rémeket látok,ne gondoljak ennyire rosszra???:O Az egyik csaj,Erika -akivel már régóta írosgálunk szintén facebookon,-na ő meg egyenesen leírta ezt a pasit,h el ne higgyek egy szavát sem,és h ne sokat bízzak ehhez a pasihoz,stb. .. Amúgy ez a pasas egyáltalán nem lenne csúnya,sőt!Még elég jól is néz ki!!Igaz,én ám a páromat tartom a legsármosabbnak!! A párom futólag szokta így látni,h már egy ideje írosgatunk,-de még úgy nem szólt!-igaz,nem is annyira nézi!..Szerintetek mi ez igazából????
Valami tanácsot/véleményt mondjatok mihamarabb,kíváncsi vagyok rá!
Kioktatást nem kérek!
Köszi!
Üdv:. Zsuzsi.
*.*
Úristen! Ti most azon vagytok fennakadva,h milyen sokat írtam,és elég végigolvasni??? chh..Öcsém!Én végig olvasom 10 perc alatt 2x is!! :P
Amúgy + nem fogom letiltani,minek???
Érzem,h Jó Ember ő!!!
*.*
Legelsőnek is azzal kezdem,h remélem,h Te legalább végigolvastad!
A legelső mondatodra azt válaszolnám,h Én sem tudom,mert egyáltalán nem úgy gondolom,ahogy Te,h + akarna fektetni!!
Igaz,h nem ismerem,-és még életemben nem láttam ezt az embert,-még élőben sem,(mivel nem egy városban lakunk,mert Én Hajdúnánási vagyok,ő meg Sátoraljaújhelyen lakik),-de akkor sem nézem ki belőle!Pláne meg a leírásai alapján,-elég egy félénk ember,-mivel ezt nekem is írta,-úgyhogy. ..
A pasimról + annyit,h Nekem már volt egy hibám(ezt most hosszú lenne elmesélnem)-nem is olyan rég,-és a párom is biztosan tudja,h én tuti,h nem követnék el újra egy ballépést!..És szerintem ennyiből már bízhat is bennem!!
Meg amúgy is Én a páromba szerelmes vagyok,ezzel a pasassal pedig írkálunk,lesz,ami lesz,-de Én a páromat szerintem sosem tudnám elhagyni senkiért!Ez 100/-ék!!Ja,-ás az utóbbi hozzászólónak még annyit,(hátha viccesen tudja felfogni),h hidd el,Én gratulálnék személyesen ennek a hapsinak,ha így gépen keresztül meg tudna fektetni!! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!