Élet kedv 0! Mitévő legyek? Már 4 éve szerelmes vagyok egy lányba! Már mutatott jeleket hogy ( vissza jelzést) hogy tetszek neki.
Figyelt kérdés
a mult héten megkérdeztem hogy nem e járna velem és, ridegen visszautasított tényleg egy világ tört össze benne már élni sincs kedvem. De össze jött az eggyik haverommal aki a többi lány szerint csúnya meg én jó képűbb vagyok szerintük.2013. márc. 18. 15:17
2/3 anonim válasza:
Sokmindenkivel elofordul. elozd meg azzal a legkozelebbi visszautasitast, hogy osszeszeded magad.. a rossz hangulat es 0eletkedv nrm sok lanynak jon be
3/3 anonim válasza:
ha tényleg jelzett hogy tetszel neki és összejött a haveroddal akkor 3 variáció van 1. (legrosszabb) csak játszik a fiúkkal ez akkor bizonyosodik be ha 1-2 hét után vagy hamarabb szakít a fiújával és egyből mással jár
2. lehet félre értett valamit és most féltékennyé akar tenni (ez már neked jó)
3. vagy tényleg a barátját szereti akkor add fel
hogy meg tudd melyik a rá igaz variáció figyeld de csak ha félős vagy mert ha nem akkor állj elé és nyíltan kérdezd meg és mondd el neki az érzéseid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!