Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már tényleg ez a nem normális? 13/l
Figyelt kérdés
Nem beképzelésből, vagy felvágásképp írom, de sok fiúnak tetszem. Páran meg is kérdezték, hogy járnék e velük. Egyetlen egyel tettem kivételt, mert ő akkor "bizonyította is", hogy szeret. Azzal a fiúval jártam egy hétig, aztán szakítottunk, mert nem működött a kapcsolat. (a járás alatt értsétek: séta, beszékgetés, ölelés, arcra puszi) Most is próbálkoznak a fiúk, de vosszautasítom őket, mert nekem még nem kell fiú... Múltkor a fejemhez vágta az egyik osztálytársam, hogy miért nem megyek bele semmibe, hiszen csak egyszer élünk. És idézem: Miért nem megyek bele ebbe a szarságokba... A szerelem csak egy "szarság"?? Azt mondom, hogy nem kell barát, de igen, néha jò volna ölelgetni valakit, de arra ott a legjobb barárnőm. És tényleg ezért nem vagyok normális? Én már nem értem ezeket az embereket, pl. A szeretlek szót csak úgy dobálgatják... És a többiek nem mellém áltak, hanem aki ezt mondta nekem. Most akkor ki is a normális?!2013. márc. 29. 17:06
11/15 anonim válasza:
nem biztos, hogy a csordának van igaza. maradj mindig önálló, ne akarj mindenáron hasonlítani. egyelőre normális lány vagy! :-)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. márc. 29. 18:26
13/15 anonim válasza:
Teljesen éretten állsz a dologhoz. Az, hogy nemet mondasz a te dolgod. A többieknek semmi közük hozzá, hogy hogyan döntesz. :]
14/15 RaZeR1912 válasza:
Ilyen a mai nemzedék többsége nagyon szörnyű ezt látni és ezt az oldalin is sokszor tapasztalom különféle kommentekkel... Veled semmi baj és a szavak semmit nem jelentenek érzelmek nélkül a szavak csak szavak melyeket a formálunk de ha érzelem is kapcsolodik hozzá akkor az már más...
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 31. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!