Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? (infó lent)
Figyelt kérdés
19 éves leszek és már 3 éve, hogy nem voltam szerelmes, a körülöttem lévő velem egyidősek állandóan a kapcsolatukról beszélnek és mostmár komolyan elgondolkodtam azon, hogy normális-e, hogy én hosszú idő óta még csak szerelmes sem voltam. Szerintem már azt sem tudom milyen érzés szerelmesnek lenni, járt már valaki hasonlóképpen?
Ja egyébként lány vagyok, nem mintha ez sokat számítana. :)
2013. márc. 25. 21:46
1/5 anonim válasza:
szerintem normális. van, aki huszonvalahány éves koráig nem lesz szerelmes.
2/5 anonim válasza:
még mindig mindig jobb, mintha a korai kezdés miatt ekkora már kiégnél
4/5 anonim válasza:
Ne tőrödj vele.Ha úgy érzed szükséged van rá akkor majd teszel érte ha így jó neked minek a felesleg?
Eljön majd az idő de még fiatal vagy tudsz élni ... Szerintem egyátalán nem abnormális.Csak ezt választottad :)
5/5 anonim válasza:
persze, hogy normális, nyugi:) manapság dívik a szerelembiznisz, a szerelemnorma, mindenkinek szerelmesnek kell lennie és szivecske lufikkal kell megtömni a hasunkat, de hagyd csak...majd jön ha jönnie kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!