Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ha egy lány, akinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha egy lány, akinél próbálkoztok bejelenti, hogy leszbikus, mit reagáltok?

Figyelt kérdés
A leszbikus pedig nem azt jelenti, hogy na majd két csajjal fogod csinálni. Ne legyél ilyen hülye.

2013. márc. 28. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

nálam eddig az volt, hogy továbbra is próbálkoztak. mikor határozottan kijelentettem nekik, hogy NEM.

a szép szóból sem értenek...

2013. márc. 28. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Én mikor elmondtam csak azt kaptam vissza, hogy:

Ezt nem gondolta volna. Aztán elkezdet a csajokról és a mellekrők beszélni.

Vagy még jobban nyomult és jött a szokásos duma, hogy "nem tudom mit hagyok ki" meg "ki kellene próbálnom fiúval is".

2013. márc. 30. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kifejezetten fiús, de szerintem a megjelenésemből legalább leszűrték már azt, hogy biszex vagyok. Lánnyal járok, de nem nyilvánosan, csak a hozzánk közel álló emberek tudnak rólunk. Sosem használtam azt, hogy leszbikus vagyok arra, hogy lerázzak egy pasit. Simán nem nyitok feléjük, vagy megmondom, hogy van valakim, de nem azt, hogy az a valaki egy lány. Ha nem ért a szép szóból, akkor faképnél hagyom és kész.
2013. márc. 31. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:

én most tervezem elmondani egy srácnak, hogy mi a helyzet..

mert bevallotta h szerelmes belém. határozott, de udvarias NEM volt a válaszom. de azóta is próbálkozik

hogy "képlékeny" vagyok, csak a hozzám közel álló emberek tudják, így nehezemre esik elmondani neki.

(a "majd tolunk egy hármast" már én is megkaptam... legrosszabb szöveg. lehet csak így dolgozzák fel a hírt :D)

2013. ápr. 7. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
húú, hozzám egyszer odajött egy fiú egy bárban, hogy táncoljunk. annyira kellemetlen volt, hogy ellöktem :D meg egyik nap is egy srác elkezdte izélni, hogy mennyire szép vagyok meg ilyenek, de annyira kellemetlen ilyenkor.. na de én nem szoktam elmondani, hogy leszbikus vagyok. :D
2013. ápr. 8. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!