Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan eszköz amit a nadrág alá lehet tenni, hogy nagyobbnak tűnjön a szerszám? Ha igen mi a neve ennek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 16:58
11/19 anonim válasza:
Minek ilyen eszköz, mikor egy banánnal meg lehet oldani :D
12/19 anonim válasza:
Én meg komolyan mondtam. Ha ez minden vágyad, egy banánnal olcsón megúszod. Bár nem értem, mi értelme van ilyesmivel nagyzolni, ezek után konkrét csalódás lesz, ha a csajjal eljuttok az ágyig, míg amúgy lehet, hogy semmi gond nem lenne.
13/19 anonim válasza:
Szerintem elöbb kiba@sz ezért az ágyból mint ,hogy kicsi a farkad...xD
15/19 Joe Makepeace válasza:
Tudod olyan eszköz van viszont, amitől hosszabbnak "tűnik" a lábad, azt mondják gólyalábnak, meg olyan is van amitől úgy "tűnik" hogy a lábfejed olyan mint egy békáé, azt a vízben szokták használni...
16/19 anonim válasza:
Nem azért mondom, de ha befülled a gatyádban a banánod, pfhű, lesz ám szaga! :D
19/19 anonim válasza:
Répa vagy krumpli jobb mint a banán, de aki ezen gondolkodik annak hiányzik az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!