Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szexualitást miért kötik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexualitást miért kötik így össze a szerelemmel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ezt most nem a GYIK témaköreire értem, mert itt megértem, mert mindkettőnek köze van a párkapcsolatokhoz, randizáshoz stb. De miért mondják azt, hogy a szexualitás egyik fokozata a szerelem? Ez szerintem akkora hülyeség, hogy nem igaz. A szerelem eleve egy eszményibb dolog. Már csak magamból is kiindulva, ha szerelmes vagyok nem vágyok rá, sőt, kifejezetten megvetem, hogy a szex szemszögéből gondoljak rá. Én annál sokkal jobban szakralizálom az adott lányt.

2013. márc. 28. 10:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok egy mai tyúk, sok mindent megéltem, de valahogy én sem értem, mi köze a fenti definíciónak a szerelemhez.
2013. márc. 28. 12:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Mintha a szerelem is valami hasonló lenne, csak a szerelmet nem lehet definiálni, ezért igazából a kérdés is baromság úgy ahogy van. Mindenki máshogy éli meg, nekem a szex hozzátartozik a szerelemhez, szorosan kapcsolódnak, és igenis tudok úgy nézni a szerelmemre, mint egy nőre.
2013. márc. 28. 13:28
 23/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem inkább te nem voltál szerelmes szerintem. Max. ilyen kiforratlan, éretlen gyerekszerelmekre igaz, amit írsz.
2013. márc. 29. 23:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Vagy még inkább csak te téveszted össze a fogalmakat. :)
2013. márc. 30. 13:53
 25/26 anonim ***** válasza:
Jah, majd akkor pofázz, ha feleannyit megtettél a szerelmedért, mint amennyit én tettem és teszek amióta öntudatra ébredtem úgy igazán. :)
2013. márc. 30. 14:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Érezhetsz valaki iránt erős vágyat és megtehetsz érte sokat, attól még nem vagy belé szerelmes. Legalábbis hogyha te ezt csak szexuálisan tudod megélni, akkor maximum egy fellángolás lehet.
2013. márc. 30. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!