Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexualitást miért kötik így össze a szerelemmel? Többi lent.
Attól még, h te egy érzelmi retardált színvonalát közelíted a kis irományod alapján, más nem kell, h ilyen legyen...
Az igazi, érett, felnőtt, szenvedélyes szerelemnek része a szexuális vágy, teljesen normális dolog. Én pl. csak azt tudom IGAZÁN kívánni, akibe szerelmes vagyok.
Szerintem a hiba a te gépezetedben van.
Miért probléma, ha a szerelmemre a szex szemszögéből gondolok, nem értem...
Vonzó számomra, izgat szexuálisan, nem kell ezt túlmisztifikálni.
A nők önérzetét is bántja, ha ilyet mondasz neki, hogy "annyira szeretlek, hogy nem tudok rád szexi lányként gondolni"
Lehet ettől érzéki a szex, lehet vadabb, egy egészséges párkapcsolatban belefér minden, ami mindkét félnek jól esik és ettől még ugyanúgy szeretheted, mert a szexuális vágyaidat vele akarod megélni.
Pontosan tudom, miről beszélsz, mert én is így gondolom. Én is férfi vagyok, de tudom, hogy a szexuális vágy mindkét nemnél működik, függetlenül a szerelemtől. A női vélekedés, hogy csakis érzelemmel együtt érzik, nem igaz, különben nem adnának el olyan sok vibrátort, továbbá nem lennének egyéjszakások, alkalmi kapcsolatok/szexbarátságok.
Sok lányra/nőre gondolok úgy, hogy milyen jó lenne lefeküdni velük, de nem érzek feléjük komolyabban. Ez nem disznóság, a nők ugyanígy vannak ezzel fordítva is, csak titkolják.
Ezzel ellentétben időnként találkozom olyan lányokkal, akik iránt már sokkal másabbak az érzéseim és velük kapcsolatban nekem is a sokadik helyre kerül a szex, előbb sokkal inkább őt akarom megismerni.
Szóval a ti meghatározásotokban a szerelem az, amikor csak beszélgetünk, virágot adunk, és az egész kapcsolat tocsog a romantikában, és a testi vágyak kielégítése teljesen másodlagos? Akkor ahol a rossz szex miatt megy tönkre egy kapcsolat, ott nem is volt szerelem, ha pedig szerelem van, nem fog soha tönkremenni a kapcsolat, legyen a szex bármennyire borzalmas is?
A jó szex minden kapcsolat alapja, ha beismerjük, ha nem, szükségünk van rá. Igenis vágyni kell a másik érintésére, csőkjára, magára a szexre, mert fontos mozgatórugúja a kapcsolatnak.
Nem, nem tudja túlélni, bármennyire is romantikusan hangzik.
Mindketten feszültek vagytok, belül mindkettőtöket felőrli, mirét nem tud a másiknak örömet okozni. A testi vágyaink, az ösztöneink erősebbek mindennél, ezt nem lehet legyőzni. Nem hiába mondják, hogy a legrosszabb kapcsolatot is összetartja a nagyon jó szex és a legjobb is megromlik a rossz szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!