Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Falusi vagyok, sok autós megy át a falun. Vannak akik dudálnak,ha épp jövök haza a boltból, vagy csak szimplán kint vagyok. Mit tegyek vissza intsek nekik? Mit szokás ilyenkor tenni? Kicsit zavarban vagyok ilyen helyzetekben. Legutóbb mellettem állt meg egy autós (csomagküldős) és három hangjelzést leadott (két pasi ült benne), nem néztem arra... így utólag emiatt éreztem magamat kellemetlenül.
Kort is kérnék szépen! :)
20/L
2013. márc. 28. 10:04
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Más? :)
2013. márc. 28. 10:29
3/4 anonim válasza:
Annyi igényesség és intelligencia lehetne Benned,hogy nem foglalkozol ilyen autósokkal.Felnőtt nő vagy,nyilván észrevetted már,hogy az ilyeneknek mindegy,és kb. minden második csajnak dudálnak.Rájuk sem kell nézni,oszt' Jó napot!...
4/4 scoobyhun válasza:
Az attól függ.
Ha egy fekete terepen járó autóból dudál négy kopasz ukrán férfi, azzal teljesen egyet értek:D
Ha valami trabantos kisp*cs akkor ordítsd neki oda:
http://www.youtube.com/watch?v=wqsrhBAqk60
(50 másodpercnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!