Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? (ötletek, fantázia)
17 éves fiú vagyok, szép és okos is:) Most költözök be a saját lakásomba a városba, és van egy kocsim is. A család Németországban él. Ha bejön egy épp futó projektem, lesz havi több százezres keresetem, szóval egy viszonylag biztos helyzetből kezdhetek tovább lépni. Sokat gondolkozom azon, mihez fogjak, hiszen az iskolával sem akarok törődni. Gondoltam szexpartikra a lakásomban, az is hozna egy kis pénzt, meg elautóznék napokra akár Pestre, akár külföldre "kalandozni". Úgy érzem, hogy elég szabad leszek ahhoz, hogy bármit megtegyek. Nektek milyen ötletetek van, ti mit csinálnátok?
mielőtt mondanátok: nem kamu, nem dicsekvés(név nélkül vagyok..), valóban érdekel, ti mit tennétek
Mi az?
Megirigyelted a tegnapi 20 oldalas kérdést?
Amúgy egy tó parti házat vennék,ahol kilométerekre sincs senki.
kösz foley. nem olvastam ezt a kérdést...
amúgy akár az alvilágba is beszivárognék:D izgalmasnak tartanám. összeszedek pár havert, a lakásomból központot csinálok, először csak k.rvákat futtatok aztán ahogy jön a városi cigánymaffia, felfegyverzem az embereimet és végre izgalom lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!