Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? (ötletek, fantázia)
17 éves fiú vagyok, szép és okos is:) Most költözök be a saját lakásomba a városba, és van egy kocsim is. A család Németországban él. Ha bejön egy épp futó projektem, lesz havi több százezres keresetem, szóval egy viszonylag biztos helyzetből kezdhetek tovább lépni. Sokat gondolkozom azon, mihez fogjak, hiszen az iskolával sem akarok törődni. Gondoltam szexpartikra a lakásomban, az is hozna egy kis pénzt, meg elautóznék napokra akár Pestre, akár külföldre "kalandozni". Úgy érzem, hogy elég szabad leszek ahhoz, hogy bármit megtegyek. Nektek milyen ötletetek van, ti mit csinálnátok?
mielőtt mondanátok: nem kamu, nem dicsekvés(név nélkül vagyok..), valóban érdekel, ti mit tennétek
:D
na, akkor várnám a válaszokat a kérdésre
mivel nincs itt a családom, nincs akit féltenem kellene, gyakorlatilag sebezhetetlen vagyok. a beszivárgást meg nem úgy gondoltam, hogy valaki alá, hanem saját kis "rekeszt" szereznék magamnak, amit aztán növelnék. k.rvákat szerezni nem lehet nehéz:D
amúgy az alapkérdés nem ilyesmire irányul, tehát normális, hétköznapi ötletek érdekelnének
"nem kamu,nem dicsekvés"
pedig pont az...
Szeretethiányra az is jó ha kamuval fényezteted az egódat. Vagy ha kisebbrendűségi komplexusod van akkor csak pár szép szó kell a lelkednek. Parancsolj:
Hűűűű ha, nagyon király csávó lehetsz, lehetek a faszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!