Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak ki anyunak?

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Hogy akarsz te felnőni? 19 évesen nem mered megmondani az anyádnak, hogy a barátoddal jársz és ott is alszol?
A legtöbben ezt legkésőbb 16 évesen kinövik.

15 éves koromban én is csináltam ezt, én folyton "billiárdozni voltam". :) Pedig akkor még nem is csináltam semmi "rosszat". Akkor probléma volt abból, hogy ki volt szívva nyakam, ilyen hülyeséget hazudtam, hogy allergiás vagyok stb. Szerencsére, 16 éves korom körül megszűnt, hogy titkolózzak, de nem is kell, mert semmibe nem avatom be őket, szimplán élem az életem, ők pedig nem kérdeznek. Szerintem az akkori folytonos hazudozásaimból megértették, hogy nem akarok az ilyesfajta dolgaimról beszélni. Nem kell elmondanom, hova megyek, miért megyek, a nyugodtság kedvéért elmondom, hogy mikorra vagyok várható. Egyszerűen békén hagynak. Te is mondd meg, hogy felnőtt fejjel gondolkodsz, tudsz döntéseket hozni, de a következményeit viseled is. Ha pedig amellett döntesz, hogy továbbra is hazudozol, egy csomó alternatíva van még. Házibuli, ahol nyugodtan maradhatsz hajnalig, éjjel-nappali szórakozóhelyek...
18/L

És mi van akkor, ha az anyuka nem azért tilt el tőle, mert egy aljas szemét akar lenni, hanem mert nem hülye, és neked akar jót? Ez a valószínűbb... Bár most még nem érted, hogy miért csinálja....feltéve ha mondjuk sittes, füves a srác...vagy csak piál...
A szülők sok mindent rossz szemmel néznek..... de tapasztaltabbak mint Te....
19 évesen viszont tényleg gáz...
Ha a vallás miatt ilyen anyád, akkor nem szóltam, azon semmivel nem lehet változtatni....
Most menj egy másik bnőddel bulizni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!