Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az ellen, hogy olyan csúnyának látom magam?
sok barátom van, és nagyon sokat beszélek, és nevetek ha velük vagyok, de amint új közegbe kerülök tök csendes és visszahúzódó leszek, mert úgy érzem, hogy biztos lenéznek :(
pedig annyira azért biztos nem vagyok csúnya, de kiskoromban mindig bántottak a fiúk, hogy ronda vagyok és ilyet nem könnyen felejt el az ember
17L
.._|_________________,,__
../ `--||||||||------------------- ----]...| ΓûÆΓûôΓûôΓûêD
./_==o _________________|
...),---.(_(__) /
..//∩ () ),----".'
.//___//
/`----' /
------/
Nem olvastam el a komikat, de aki lerondáz, azzal nem kell foglalkozni. persze könnyű mondani, tudom...
Szerintük ronda vagy, kész, pont. Valószínűleg nem közülük fogod kiválasztani a leendő partneredet meg a barátaidat sem. És szerintem csak az ő véleményük számít igazán. Olyat keress akinek megfelelsz.
köszi mindenkinek a válaszokat :D
megpróbálok nyitottabb lenni :D
Szia :) nekem is elküldenél egy képet kérlek kiváncsi vá tefek ezek a komentek :D ;)
Szeged/21F
Küldj egy képet, akkor tudok véleményt mondani.
21F, Győr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!