Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az ellen, hogy olyan csúnyának látom magam?
Figyelt kérdés
sok barátom van, és nagyon sokat beszélek, és nevetek ha velük vagyok, de amint új közegbe kerülök tök csendes és visszahúzódó leszek, mert úgy érzem, hogy biztos lenéznek :(
pedig annyira azért biztos nem vagyok csúnya, de kiskoromban mindig bántottak a fiúk, hogy ronda vagyok és ilyet nem könnyen felejt el az ember
17L
2013. márc. 27. 23:39
21/40 A kérdező kommentje:
minden azzal kezdődik
2013. márc. 28. 01:07
23/40 anonim válasza:
Az, hogy itt vagyunk mi, szintén egy puncival kezdődött még anno :)
24/40 A kérdező kommentje:
erre próbáltam én is célozni :D
2013. márc. 28. 01:26
26/40 anonim válasza:
Mit ér a punci ha nincs kezelgetve? :) Lefetyelve, dugva :)
28/40 anonim válasza:
Csúnya lány nincsen! :) De küldj egy képet (26, baranya), és megmondom. (Ha küldesz, legalább elmondhatod magadról, hogy a világ legocsmányabb férfiének is küldtél már képet :D)
29/40 anonim válasza:
A kommentjeid alapján hatalmas forma lehetsz kérdező:D
És nyugi,hacsak nem felülről vered a 80 kilót,vagy nincs 3 szemed,és hetente használod a fürdőszobát,addig baj nem lehet a fiúknál:)
Bár ha van kép,akkor én is kérnék egyet.
17/kan
Budapest
30/40 anonim válasza:
"minden azzal kezdődik"
Én is ezt akartam mondani,de megelőztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!