Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem egy nálam 21 évvel idosebb nonél?

Figyelt kérdés

Amiot ismerem csak o jár a fejemben,megprobáltam levegonek nézni de nem ment.Megprobáltam bunko lenni vele de semmi...

Szerintetek elmondjam neki?Hogyan?

2013. márc. 27. 20:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
#3 Akkor ezért volt olyan könnyű édesanyádat felszedni. :)
2020. júl. 5. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
7 év sem volt elég, hogy kiderítsd?! Ebben az esetben számodra esélytelen...
2020. júl. 14. 21:33
 13/22 anonim ***** válasza:

Mi a terved? Komolyat szeretnél tőle, vagy csak öreg rendszerként egy ideig jó alapon és majd lecseréled?

Ezeket jó tisztáznod mielőtt lépnél, mert nem egy öreg rendszer, hogy cserélgesd, de nem egy fiatal csaj, aki ráér még ha nem úgy alakulna.

2020. júl. 14. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elgondolkodtató, hogy ilyen óvodás módjára kezeled az érzéseidet, és a nő iránti tiszteleted, az ő mivolta és érzései enyhén szólva necces, hogy nem tisztelted, csak azért mert neked tetszett és megpróbáltad ignorálni és bunkón viselkedni vele, ne csodálkozz, ha első körben nem biztos hogy nem fásultan reagál.

Nem tudom, hogy milyen jellegű korkülönbség, de egy dolgot tanulj meg, az ilyen viselkedéssel ha lenne is esélyed, fájdalmat okoznál: ignorálás, bunkó viselkedés, és ne csodálkozz, ha nem biztos, hogy ezután már nyitva lenne komoly kapcsolatra, mert gyerek módjára viselkedel. Döntsd el hogy kisfiú vagy vagy úriember felnőtt férfi. Ha viszont felnőtt úriember vagy egy úriembernél nem fér bele a másik ok nélküli ignorálása és ok nélküli bunkó viselkedés, mert összezavarod ezzel a másikat, és ne csodálkozz ha utána nem érti hogy miért vagy ilyen és jogosan lesz távolság tartó és jogosan fog haragudni rád, mert nem adott okot rá, hogy így viselkedj vele.

Szóval első körben a saját érzéseidet kell tisztába tenned! És csak utána lépni, keresni, hívd el sétálni, egy teára ha nem introvertált és stb. De ne úgy tekints rá, mint egy tini lányra, hanem mint egy felnőtt érett nőre, mert felnőtt érett nő.

2020. júl. 14. 22:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Bár nem tudjuk mit jelent hogy 21 év. Te mennyi éves vagy tudod-e hogy nem csak egy oldalú érzés, onnantól kezdve egyszerűbb tanácsot is adni.

Értem én, hogy frusztrált a nagy korkülönbség de nagyon nem voltál korrekt a viselkedéseddel. Képzeld el neki milyen érzés lehetett.

2020. júl. 14. 22:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Hét éves a kérdés és még mindig aktuális. Nem semmi...
2020. júl. 14. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Tényleg, nem vettem észre! Nem biztos hogy aktuális, lehet, hogy csak valaki válaszolt rá olyankor nem sorolódik előrébb? Vagy ki volt emelve?
2020. júl. 14. 22:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Ki volt emelve.
2020. júl. 14. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:

14-es igen valóban az viszont anno nagyon szerelmes voltam belé

15-ös szerintem elég egyoldalúak az érzések és nem is hiszem,hogy lesz már valami valaha

Egyébként amikor ez ki lett írva akkor ő 36 éves volt én pedig 15

Már férje van és gyereke

2020. júl. 15. 03:10
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Jóhogy!Regisztrálsz egy társkeresőre pld 30 évesként.Rádmennek az 50-60 éves nők.Figyeld meg!!

Én ezt tapasztalatból mondom!

2020. aug. 27. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!