Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem egy 6 evvel idosebb fiunal?
Figyelt kérdés
Egesz jol kijovunk,meg csak most ismerkedunk,de azt mondta,hogy a koromhoz kepest nagyon erett vagyok es egesz jol el lehet velem beszelgetni.Egyre gyakrabban beszelunk,de sokszor "kislany"nak nevez,meg azt mondja hogy nekem meg nonom kell,meg hogy "irany lefekves" meg ilyenek.Lehet hogy csak szivat?Nem lehet hogy flortol?Hogy valaszoljak Ilyenkor,ha leertekel? 14L2010. szept. 3. 13:09
1/7 anonim válasza:
Sztem van:)ha vki szeret vki és megvan a vonzódás ott nincs olyan h korkülönbség ha meg fejlettebb is vagy no para:)csak azért mondja mert viccel,vagy csak kötekszik,meg kiváncsi rá sztem h hogyan reagálsz a dolgokra teszi h ő nagyfiú hehe:)vágj neki vissza teis,mert csak kötekszik és sztem nem akarja kimutatni,h tetszel neki:)
2/7 anonim válasza:
Ismerek olyan pár, ahol a férfi és a nő között 7 év van, a férfi javára, és kb. 20 éve együtt vannak, szóval van esélyed. :)
3/7 anonim válasza:
így van:)sok szerencsét hátha sikerül
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.Es szerintetek hogyan valaszoljak neki amikor azt mondja,hogy "jol van gyermekem" vagy "te meg kicsi vagy".Ilyenkor mit kene valaszoljak?
2010. szept. 3. 14:13
6/7 anonim válasza:
pl azt h akkor minek beszélsz velem?
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy van. 90%, hogy most is azért keresi a társaságodat mert szeretne megdugni (vagyis szerelmet akar).
Ha olyat mond, hogy "jól van gyermekem" vagy "te még kicsi vagy", akkor mondd azt, hogy a puncikám is olyan szűk, mint egy gyereké a bőröm is olyan feszes és puha. Beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!