Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkosság gondolata reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkosság gondolata reménytelen szerelem miatt? Ez normális?

Figyelt kérdés

Egy nagydarab,izmos,morc külsejű,sajnos viszont elég érzékeny lelkű fiú vagyok.Talán 4-5 hónapja,hogy beleszerettem egy lány osztálytársamba.Puhatolóztam nála,hogy lenne-e esélyem,de úgy vettem észre,hogy egyáltalán nem kellek neki,mert neki is csak az a fontos,hogy a pasi helyes legyen,más nem.(pedig ő csak egy alacsony,csendes,átlagos lány,bár számomra tökéletes) Csak egyszerűen elveszi az egész életkedvemet,hogy mindennap látom,de ő engem le se... Csak nézegeti tovább a helyes fiúkat.Más lány se tudja velem feledtetni,mindig ő jár a fejemben.Tegnap pedig már annyira rossz kedvem volt emiatt,hogy megfordult a fejemben,hogy leugrom egy hídról mert ez már így nagyon rossz,egész nap csak féltékenykedni arra,ami sosem lehet az enyém..

Persze nem fogom megtenni,túlságosan is szeretem magam ahhoz,de normális,ha ez is eszembe jutott? Nagyon sajnálom magamat:( :D

17/F

2013. márc. 26. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog, nem érné meg! Vannak ettől komolyabb problémák is az életben, de majd rájössz.
2013. márc. 26. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez normális barátom, ha mindenki akinek ilyen gondja lenne megölné magát már az emberiség védett faj lenne :). Találd meg a módját hogy jobban érezd magad, én pl ha így vagyok akár nő- akár más miatt akkor eszek egy csokit és jobbanleszek, boldogsághormon, próbáld ki és ne add fel :)
2013. márc. 26. 22:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos a csoki egyenlőre tilos:( Szálkásító edzésen vagyok.
2013. márc. 26. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Kis hiú vagy,mi?De csípnek a csajok?Azt nem mondtad,hogy nem
2013. márc. 27. 00:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Mit sem ér a szálkásító edzés, ha megölöd magad. Sztem egy kis csoki belefér, én is sokat vagyok depis mostanában, én is edzek, de nem vagyok olyan elvetemült, hogy a jól eső ételeket megfosszam magamtól. Ezek mind-mind tényezői a boldogságnak szerintem.
2013. márc. 27. 10:03
 16/16 anonim válasza:
képet magadrol? :)
2013. ápr. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!