Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Még gimi elsőben találkoztam egy sráccal, aki külsőre is nagyon bejön, de van benne valami, ami senki másban nincs meg, és igazából meg sem tudom fogalmazni, mi az. 3 év után átment másik suliba és azóta (1 éve) nem láttam, de azóta sem telt el nap (óra..), hogy ne gondoltam volna rá. Pedig amikor egy iskolába jártunk, akkor is alig beszéltünk két szót. :(
18/L
Igen normális.
De ideje lenne egy másik fiút keresni
Igen.
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni"
Az kár.
Amúgy normális,de vagy keresd meg,vagy próbáld meg elfelejteni.
Én is hasonló cipőben járok, de úgy gondolom, hogy nem kell erőltetni azt, hogy elfelejtsem. Tudom, hogy nem lehet köztünk semmi, de jó érzés olyat érezni, ami nagyon ritka az emberek életében. Ha úgy kell lennie, akkor biztosan együtt leszünk, de ha mást szánt nekem az élet, akkor előbb-utóbb azzal a valaki másal találunk egymásra.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!